Administratör till Förskola - Sturefors/Bestorp/Brokind

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Har du övervägt att arbeta inom administration, ekonomi, juridik-branschen? Letar du efter en chans att arbeta som administratör/administrativ assistent på Linköpings kommun? Nu är det möjligt. Linköpings kommun söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Linköping då det är tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom administratör/administrativ assistent, ta en titt på den lediga tjänsten som Linköpings kommun erbjuder för att se om det är en matchning. Har du vad som krävs för att arbeta som administratör/administrativ assistent hos Linköpings kommun? Ansök innan söndag den tredje december 2023 och ta reda på det!


Jobbannons

Tjänsten är placerad inom Utbildningsförvaltningen som är en av åtta förvaltningar i Linköpings kommun. Vi arbetar för att erbjuda en utbildning med hög kvalitet, från förskola till vuxenutbildning, som ger Linköpingsborna de bästa förutsättningarna att växa, utveckla sina kunskaper och nå sin fulla potential.

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Att vara administratör hos oss innebär att vara ett stöd till ledningen och verksamheten. Du kommer att ha daglig kontakt och ge service till rektor, biträdande rektorer, medarbetare, barn och vårdnadshavare.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter såsom personal- och löneadministration, administration kring barngrupper, ekonomi, inköp och fakturahantering. De administrativa system som används är Heroma, Unit4, W3D3, Timecare och IST. Arbetsuppgifterna utförs med olika administrativa verktyg, i uppdraget ingår också att ge god service. Du kommer att ingå i ett administrativt nätverk där det finns möjlighet att utbyta erfarenheter, få information och kompetensutveckling riktad mot din yrkesgrupp. 

Din arbetsplats

Förskolorna i området i Sturefors, Bestorp och Brokind består av sju förskolor i nära anslutning till naturen. Vår vision: Att varje barn ska lyckas!

Engagemang, kompetens, arbetsglädje är våra ledord!

I området arbetar engagerade och stolta medarbetare med erfarenhet och kompetens. Vi arbetar utifrån läroplanen för förskolan och fokusområde det här utbildningsåret är språkutveckling. Gemensamt tema för förskoleområdet är “Djur och Natur”. Vi satsar på att utveckla förskolornas lek och lärmiljöer för en likvärdighet och ett lustfyllt lärande.

Till vårt område söker vi nu en administratör. I uppdraget har du nära samarbete med rektor, biträdande rektorer och bemanningsadministratör, tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för barn och personal i vårt område.

Du som söker

Vi söker dig som har gymnasial utbildning. Erfarenhet av arbete med löne-, ekonomi- och/eller personaladministration är meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i svenska språket då det är en förutsättning för att kunna utföra förekommande dokumentation och kommunikation med andra.

Som person söker vi dig som är trygg, stabil och har driv. Du arbetar självständigt och strukturerat och tar stort ansvar för ditt arbetsområde och för att hålla uppsatta deadlines. Du har god serviceförmåga och kan se de behov som finns inom det administrativa uppdraget. Samarbetar bra med andra och kommunicerar på ett tydligt och positivt sätt. Du har förmåga att anpassa dig till ändrade förutsättningar, du tar också ansvar för ditt uppdrag och är kvalitetsmedveten.

Övrig information

När du söker en tjänst i Linköpings kommun registrerar du din ansökan genom inloggning via e-legitimation (såsom BankID eller FrejaID) istället för e-postadress. Saknar du e-legitimation? Vänligen kontakta ansvarig HR-konsult eller chef, så hjälper de dig att registrera din ansökan.

Tillträde: 2024-02-01 eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 12150

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLinköpings kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120000449
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeAdministratör/Administrativ assistent
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Linköpings kommun söker en person till denna tjänst som administratör/administrativ assistent med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som administratör/administrativ assistent hos Linköpings kommun skickar du in din ansökan senast 2023-12-03.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Systemadministratör - sökes till Accelerate at Iver

Iver Sverige AB söker en person till tjänsten som systemadministratör i Linköping.

2023-11-16

Mer info

IT-administratör/Vaktmästare till SiS ungdomshem Folåsa

Statens Institutionsstyrelse söker en person till tjänsten som systemadministratör i Linköping.

2023-11-28

Mer info

Utåtriktad HR-administratör till Östergötlands Stadsmission

ÖSTERGÖTLANDS STADSMISSION söker en person till tjänsten som personaladministratör i Linköping.

2023-12-01

Mer info