Lärare Sv åk 7-9

Publiceringsdatum: 2023-11-19

Letar du efter möjligheter att arbeta inom pedagogik? Nu har du chansen att börja jobba som ämneslärare, 7-9 hos Tellusskolan II AB. Tellusskolan II AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Linköping är platsen där denna position är ledig. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Tellusskolan II AB i rollen som ämneslärare, 7-9 så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Har du vad som krävs för att arbeta som ämneslärare, 7-9 hos Tellusskolan II AB? Ansök innan söndag den tredje december 2023 och ta reda på det!


Jobbannons

Vi söker lärare för undervisning i svenska och retorik eller i kombination med ytterligare ämne. Omfattningen på denna tjänst är minst 65% men vi hittar gärna en lösning om 100% där tjänsten fylls ut med annat ämne, dubbelbemanning eller andra skolrelaterade arbetsuppgifter utifrån din kompetens.

Thea Linköping ligger en kort promenad från stadskärnan. Vi är en skola med höga ambitioner som arbetar med retorik som vår profil. För oss är det ett ämne som bidrar till såväl personlig som språklig utveckling. På skolan arbetar många erfarna lärare som uppskattar att driva gemensamma utvecklingsprojekt med fokus på kollegialt lärande.

Huvudman för Thea Grundskola är Theducation AB som driver två skolor inom grundskolans högre årskurser, i Linköping respektive Stockholm. Vi ser oss som en till stor del lärardriven skola och vill att du som lärare ska medverka till det.

Vi söker nu dig som har höga ambitioner med din lärargärning och som gärna arbetar i ett sammanhang där vi gemensamt arbetar för samma vision och mål. Våra lärare och övrig personal arbetar för en god stämning på skolan och en lugn studiemiljö med fokus på uppgiften. Vår utgångspunkt är att en god relation till eleven är avgörande för både lärande och motivation. Hos oss är du därför både ämneslärare och mentor för en klass tillsammans med en av dina kolleger och du ingår då i ett arbetslag på skolan.

Vi lägger stor vikt vid en innovativ undervisning som ger eleverna praktiska och intellektuella förutsättningar att utveckla intressen som kan leda vidare till studier senare i livet.

Det är även av stor vikt att du delar uppfattningen att skolans utveckling beror på din och andras förmåga att lära av och med varandra som lärare på skolan. I dina arbetsuppgifter ingår därför att auskultera dina kolleger och delta i ett systematiskt utvecklingsarbete för skolan.

Våra lärare arbetar utifrån en helhetssyn där du förväntas dela vår värdegrund och vision och även delta i gemensamma aktiviteter för skolan som helhet, för enskilda årskurser eller för enskilda klasser. Ansvaret som mentor innebär utöver ett individuellt elevansvar även en vilja och förmåga att skapa en god sammanhållning i den klass du och din med mentor ansvarar för.

Om din tjänst inte omfattar undervisning fullt ut kan dubbelbemanning, särskilt stöd till en eller flera elever eller ett utvidgat mentorskap för enskild elev ingå i tjänsten.

Stämmer beskrivningen ovan vill vi gärna träffa dig och höra mer om vad du ser som dina främsta framgångsfaktorer som lärare.

Bifoga din behörighetsförteckning i din ansökan. Intervjuer och anställning sker löpande.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnTellusskolan II AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565697082
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeÄmneslärare, 7-9
YrkesområdePedagogik

Ansökan

Tellusskolan II AB söker en person till denna tjänst som ämneslärare, 7-9 med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som ämneslärare, 7-9 hos Tellusskolan II AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-03.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Legitimerad och behörig lärare i svenska, engelska och SO-ämnen 7-9

Stift Dar Al Uloum i Linköping söker en person till tjänsten som ämneslärare, 7-9 i Linköping.

2023-11-27

Mer info

Jobba som spansklärare på Sveriges mest personliga bemanningsföretag!

PersonalExpressen AB söker en person till tjänsten som lärare i gymnasieskolan i Linköping.

2023-11-13

Mer info

Lärare i musik åk 1-6 till Vist skola och Norrbergaskolan

Linköpings kommun söker en person till tjänsten som grundlärare, 4-6 i Linköping.

2023-11-20

Mer info