Anestesisjuksköterska till Thorax-Kärloperation -Seldingerenheten

Publiceringsdatum: 2021-11-24

Hjärtcentrum i Östergötland är ett länsövergripande centrum för specialiserad hjärtkärlsjukvård.

Centrumet omfattar specialiteterna kardiologi/HIA, klinisk fysiologi/nuklearmedicin, kärlkirurgi, thoraxkirurgi och thoraxanestesi/intensivvård, verksamheterna utgör en naturlig vårdkedja. Thorax-kärlkliniken som ingår i Hjärtcentrum arbetar mycket integrerat och samarbetet mellan de olika enheterna är välfungerande. Thorax-kärlklinikens olika specialiteter är hjärt-, lung-, kärl- samt pacemakerkirurgi.

Thorax-kärloperation ingår i Thorax-kärlkliniken och är en högspecialiserad, teknikintensiv och expansiv verksamhet i framkant inom Hjärtcentrum på Universitetssjukhuset i Linköping. Hos oss handlägger vi patienter från Sydöstra sjukvårdsregionen, det vill säga Region Kalmar, Region Jönköping och Region Östergötland. 

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och utveckla både dig själv och vår verksamhet? Då ska du söka till oss! Här kommer att arbeta i en trivsam och patientfokuserad miljö där utveckling är en självklarhet i det dagliga arbetet. Du kommer att välkomnas av en arbetsgrupp som präglas av gott samarbete och ett mycket lyhört bemötande. Som anestesisjuksköterska på thorax-kärlkliniken med placering på Seldingerenheten utför du endovaskulära/kateterburna interventioner. Vi bistår även kardiologiska- och fysiologiska kliniken med anestesi och sedering vid olika procedurer. Kliniken ansvarar för hela patientprocessen, från remiss, mottagning, operation, eftervård fram till utskrivning och har därmed ett helhetsperspektiv för patienten. Vi lyfter alla teammedlemmars funktioner i teamen och arbetar i huvudsak tvärprofessionellt med mycket god kommunikation mellan de olika professionerna som finns runt patienten. Tjänsten är på dagtid. 

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Du har goda svenska språkkunskaper i så väl tal som skrift då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team. Du vill ha ett arbete som präglas av spänning och variation där du får använda din flexibilitet och problemlösningsförmåga. Vi ser gärna att du bidrar med en positiv anda till gruppen och har ett engagemang för att medverka till att uppnå verksamhetens mål och utveckling. Du har god samarbetsförmåga, lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du är en nyfiken person och vill vara med och bidra till utvecklingen av thorax-kärlkliniken/ seldingerenheten. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan därmed ändra ditt synsätt och förhållningssätt för att se möjligheterna i förändringar. Du är kreativ, kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. Du tar ansvar för din uppgift, är trygg och har god självinsikt. Du trivs med ett omväxlande arbetstempo och är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. 

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION ÖSTERGÖTLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000040
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeAnestesisjuksköterska
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till denna tjänst som anestesisjuksköterska med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som anestesisjuksköterska hos REGION ÖSTERGÖTLAND skickar du in din ansökan senast 2021-12-19.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Anestesisjuksköterska, Anestesi-, operation- och intensivvårdskliniken

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som anestesisjuksköterska i Linköping.

2021-11-04

Mer info

Almia söker specialistsjuksköterska inom anestesi till Linköping

Almia AB söker en person till tjänsten som anestesisjuksköterska i Linköping.

2021-11-23

Mer info

Systemutvecklare till IMI

Skill Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som systemutvecklare/programmerare i Linköping.

2021-12-04

Mer info