Distriktschefstrainee Region Örebro

Publiceringsdatum: 2022-08-05

Sammanfattning av tjänsten

Gillar du försäljning, utmaningar, högt tempo och att få ta stort ansvar? Strävar du alltid efter att överträffa mål och leverera allra bästa resultat med kunden i fokus? Då kanske du är vår nästa stjärna inom försäljning som vill växa tillsammans med oss!

Vi söker nu en ny distriktschefstrainee till vår försäljningsverksamhet i region Örebro. Vi ger dig en varierande och utmanande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.

Din roll

Som framtida distriktschef har du personal- och resultatansvar för alla butiker i ditt försäljningsdistrikt. Lidl är ett konceptföretag och i rollen som distriktschef leder du arbetet med och säkerställer omsättning av våra framgångsrika koncept samtidigt som du utmanar och utvecklar dina butiker och dina medarbetare med det som grund. Du arbetar aktivt med optimering för att nå en framgångsrik försäljningsutveckling och drivs av att nå ett resultat utöver det vanliga. Det är här din största drivkraft ligger - att hela tiden bli lite bättre och överträffa uppsatta mål.

Du gör det i nära samarbete med dina butikschefer och deras ledningsteam i butikerna. För dig är kommunikation, utveckling och uppföljning viktiga verktyg för att leda dina team målstyrt och resultatinriktat med kunden i fokus. Tempot är högt och det är en föränderlig miljö du verkar i, där ingen dag är den andra lik och temana växlar. Din bil är ditt kontor då du till största del är ute i dina butiker. Du ingår i ett team med andra distriktschefer och rapporterar till försäljningschef.

Du börjar din resa med ett intensivt nio månaders traineeprogram, där du får lära dig allt om hur försäljning fungerar inom Lidl och du förbereds inför att ta fullt ansvar och framgångsrikt driva ditt eget distrikt inom regionen.

Din profil

Vi söker dig som har en stark vilja att nå resultat och förutom att nå målen vill du överträffa dem! Du är starkt engagerad i det du tar dig an, jobbar tillsammans med andra för att nå resultat och tar stort ansvar. Du söker smarta lösningar för att optimera och nå än bättre resultat, du identifierar utvecklingsmöjligheter och driver igenom förbättringar och du har mod att ifrågasätta och stå för dina åsikter.

Du förstår vikten av ett väl fungerande teamarbete, och att detta krävs för att driva ett distrikt som skall leverera starka resultat. Som ledare motiverar, inspirerar och utvecklar du dina medarbetare till att överträffa både sina egna och dina förväntningar. Du behöver ha en stark kommunikativ och analytisk förmåga, då nyckeltal, uppföljning och coachning av medarbetare kommer vara en stor del av din vardag som framtida distriktschef.

I grunden har du en akademisk examen, gärna som civilekonom eller civilingenjör. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från butiksverksamhet inom detaljhandeln samt från någon typ av ledande befattning. Rollen kräver goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Eftersom du som framtida distriktschef ansvarar för ett antal butiker på olika platser så är B-körkort och en positiv inställning till mycket resande i tjänsten en förutsättning för denna roll. Du är flexibel vad gäller geografisk placering inom regionen. Vidare agerar du som Lidls lokala och regionala representant och därför ser vi att du är en person som håller dig uppdaterad om lokala och regionala produkt- och försäljningstrender. Region Örebro omfattas av 67 butiker i mellersta Sverige som omfattar städer mellan Oskarshamn i söder och Falun i norr. Under och efter traineeutbildningen kan du placeras inom det geografiska området och vi ser det som mycket positivt om du är flexibel gällande bostadsort.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande arbetsmiljö där du tidigt får mycket ansvar och möjlighet att påverka Lidls framgång i Sverige. Du får arbeta gentemot tydliga mål och i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.

Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Din lön som trainee är 35 000 kr/månad och självklart omfattas du också av kollektivavtal. Tjänstebil ingår.

Vill du vara med på vår utmanarresa?

Om ditt svar är ja, då söker du jobbet såhär:

o Klicka på “Sök nu”

o Fyll i formuläret

o Bifoga CV samt personligt brev

Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan och slutför de tester som skickas ut i samband med din ansökan snarast.

Längre fram i denna rekryteringsprocess kommer vi även:

• Låta dig ha ett förutsättningslöst samtal med en befintlig distriktschef för att DU ska få en så klar bild av tjänsten som möjligt

Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta rekryteringsteamet via e-postadressen: jobb007@lidl.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Lidl

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja. Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2022 certifierad arbetsgivare.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLidl Sverige KB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer9696676312
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeButikschef
YrkesområdeChefer och verksamhetsledare

Ansökan

Lidl Sverige KB söker en person till denna tjänst som butikschef med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som butikschef hos Lidl Sverige KB skickar du in din ansökan senast 2022-08-19.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Chefens högra hand på Klinisk Kemi, Region Östergötland

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som verksamhetskonsult i Linköping.

2022-06-23

Mer info

Teknisk systemförvaltare, IT Utveckling Region Östergötland

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som systemförvaltare i Linköping.

2022-07-06

Mer info

BT - Bastjänstgöring för läkare, Region Östergötland

REGION ÖSTERGÖTLAND söker sex personer till tjänsten som läkare i Linköping.

2022-06-13

Mer info