Uppdragsansvarig konstruktör sökes till A2H Byggteknik Linköping

Publiceringsdatum: 2020-10-16

A2H Byggteknik är en del av Developing Design Sweden AB (DDS) som även består av dotterbolagen Arkitektgruppen GKAK och Byggkoordinator.

Tillsammans kan vi erbjuda en helhetslösning för byggherrens åtagande!

Din roll

Nu söker vi Dig som vill axla rollen som uppdragsansvarig konstruktör hos oss och bli en viktig medlem i vårt team! Som uppdragsansvarig konstruktör samordnar och leder du konstruktionsarbetet internt. Du ansvarar för att relevanta konstruktionsritningar och beräkningar tas fram i uppdragen, samt att kostnads-, kvalitets- och tidsmål efterlevs. I uppdraget ingår att arbeta med anbudsförfrågningar, lämna offerter, handla upp underkonsulter och signera ramavtal i samråd med affärsområdeschef.

I rollen ingår också att agera som mentor och stödja övriga konstruktörer. Du deltar i styrgruppen där vi arbetar med vår strategiska affärsutveckling och du rapporterar till affärsområdeschefen.

Vårt huvudkontor ligger i Norrköping, tjänstens placering kan vara där eller i Linköping eller Nyköping. 

Om dig

Du är utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör och har arbetat minst 7 år som allmänkonstruktör under de senaste 10 åren. Det är meriterande om du har arbetat som uppdragsledande konstruktör. Du har god kunskap i de gällande eurokoderna. Det är meriterande men inte ett krav om du är insatt i entreprenadjuridik och har erfarenhet av mentorskap. 

För att lyckas i rollen är din samarbetsförmåga en av dina främsta styrkor och problemlösning är en del av ditt dagliga arbete. Du besitter hög kommunikationsförmåga och har god självinsikt. Sist med inte minst har du alltid kundnyttan i fokus! Du har ett genuint intresse av att coacha dina kollegor och du trivs med att bidra till utveckling.

Vilka är vi på A2H?

Vi på A2H är ett tight gäng som tillsammans har många års erfarenhet av att leverera konstruktionslösningar efter varje projekts speciella förutsättningar. Bland våra uppdragsgivare återfinns såväl privata byggherrar och entreprenadföretag som kommuner. Vi arbetar i alla skeden i projekteringsprocessen, från skiss och kalkylunderlag till färdiga bygghandlingar. Våra uppdragsgivare finns över hela Sverige.

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på A2H Byggteknik. Du kan nå mig på info@eissrekrytering.se eller 0702-726266. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2020, startdatum för anställning enligt överenskommelse.

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeByggnadskonstruktör

Ansökan

EISS Rekrytering & Search AB söker en person till denna tjänst som byggnadskonstruktör med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som byggnadskonstruktör hos EISS Rekrytering & Search AB skickar du in din ansökan senast 2020-10-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Mekanikkonstruktör till Saab Dynamics i Linköping

Skill Rekrytering & Bemanning AB söker två personer till tjänsten som konstruktör, tillverkningsindustri i Linköping.

2020-06-22

Mer info

Ambassadör sökes till Min Doktor för event i Linköping!

IMPRESSIVE RELATIONS SWEDEN AB söker en person till tjänsten som butiksdemonstratör i Linköping.

2020-06-11

Mer info

Chaufför med CE-körkort sökes till kund i Linköping

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som distributionsförare i Linköping.

2020-06-08

Mer info