Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Kungsgatan

Publiceringsdatum: 2022-08-05

Vi på Vårdcentralen Kungsgatan söker nya kollegor och välkomnar dig att söka till vår arbetsplats.

Vårdcentralen Kungsgatan är en del av Primärvårdscentrum (PVC) i Region Östergötland och har idag cirka 13 000 listade patienter och ligger centralt belägen, endast med fem minuters gångavstånd från Linköpings resecentrum.

Vi bedriver en bred primärvårdsverksamhet där vi möter patienter i alla åldrar. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, distrikts-sköterskemottagning, undersköterskemottagning, barnhälsovård, dietist, psykosocial kompetens, fotvård och laboratorium. Vi ansvarar även för ett antal äldreboenden. Vi är cirka 40 medarbetare som trivs tillsammans i ett öppet arbetsklimat.

Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter god och kvalitativ vård i rätt tid. Det är en välfungerande verksamhet med framtidstro, dokumenterat bra samarbetsklimat och en trevlig atmosfär. Vi har som mål att alla medarbetare ska trivas på arbetet och är övertygade om att det märks i ”patientkontakten”. Har du rätt kompetens och motivation för att vara med och utveckla vår vårdcentral in i en spännande framtid är du välkommen att bli en av oss!

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett stimulerande och självständigt arbete som distriktssköterska/

sjuksköterska vars huvudsakliga arbetsuppgifter är mottagningsverksamhet och telefon-rådgivning. Det finns möjlighet till egna ansvarsområden. Du kommer även vara en del i utvecklingsarbetet för vårdcentralen. Arbetet kräver ett gott samarbete med varandra. Vi har regelbundna sjuksköterskemöten och möten tillsammans med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.

 Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Utbildning och erfarenhet

Du är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska, gärna med erfarenhet från primärvård eller mottagning. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du har god samarbetsförmåga och du trivs med att samverka med dina kollegor. Du är trygg i din yrkesroll och kan ta egna beslut utifrån din profession. Du är strukturerad, flexibel, ansvarstagande och har en god prioriteringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION ÖSTERGÖTLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000040
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeDistriktssköterska
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION ÖSTERGÖTLAND söker två personer till denna tjänst som distriktssköterska med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som distriktssköterska hos REGION ÖSTERGÖTLAND skickar du in din ansökan senast 2022-09-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Kungsgatan

REGION ÖSTERGÖTLAND söker två personer till tjänsten som distriktssköterska i Linköping.

2022-08-05

Mer info

ST-läkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Kungsgatan

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som st-läkare i Linköping.

2022-08-02

Mer info

Undersköterska till Vårdcentralen Kungsgatan

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Linköping.

2022-08-05

Mer info