Drifttekniker Vatten och Avlopp

Publiceringsdatum: 2021-01-12

Nu söker vi en drifttekniker till Vatten och avlopp

På Nykvarns avloppsreningsverk i Linköping tar vi emot och renar vattnet från alla Linköpingsbor som är anslutna till det kommunala VA-nätet. På Nykvarn finns även Sveriges första fullskaliga anläggning för läkemedelsrening. Nu söker vi en duktig drifttekniker som kommer ingå i en grupp med det viktiga uppdraget att sköta drift och underhåll på våra anläggningar.

Vi erbjuder ett omväxlande jobb som innebär jobb både inomhus och utomhus. I ditt ansvarsområde ingår vårt stora avloppsreningsverk men även tre mindre verk och ett hundratal pumpstationer. I tjänsten ingår även beredskapsarbete på ett rullande schema.

I arbetet ingår:

  • att övervaka och styra driften på våra anläggningar
  • att arbeta med förebyggande och avhjälpande driftunderhåll
  • att jobba med tillsyn av anläggningarna

Vem är du?

Som person är du självgående och har en bra förmåga att strukturera ditt arbete utifrån uppsatta tidsramar. Samtidigt är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Det är av stor vikt att du är flexibel och har lätt för att snabbt byta fokus eftersom dina arbetsuppgifter kan förändras under dagen beroende på vad som inträffar på anläggningarna.

Erfarenheter du delar med oss:

Vi tror att du är utbildad drifttekniker eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du bör ha goda datakunskaper och behärskar svenska väl, i både tal och skrift. B-körkort är en förutsättning för tjänsten.

Det är meriterande om du har jobbat med drift av process eller värmeanläggningar tidigare men det är inget krav. Har du även erfarenhet av mekaniskt underhåll eller underhåll av instrument är det bra meriter för tjänsten.

Vill du veta mer?

Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta rekryterande chef Björn Eriksson, 013-30 85 53. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Andreas Berlin, SEKO, 013-20 92 18. För rekryteringsprocessen svarar rekryterare Ida Danieluk, 013-20 81 42.

Välkommen med din ansökan

Är du intresserad? Vi vill gärna ha din ansökan senast den 9 februari.

Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 1000 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord: drivande, positiva och trovärdiga.

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeDrifttekniker, värmeverk

Ansökan

Tekniska Verken i Linköping AB (Publ) söker en person till denna tjänst som drifttekniker, värmeverk med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som drifttekniker, värmeverk hos Tekniska Verken i Linköping AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2021-02-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Erfaren specialist och uppdragsledare inom Dagvatten

ÅF Pöyry AB söker en person till tjänsten som väg- och vattenbyggnadsingenjör i Linköping.

2020-10-06

Mer info

Amanuens vid Optimeringslära och Matematisk statistik vt 2021

Linköpings Universitet söker fyra personer till tjänsten som universitets- och högskoleadjunkt i Linköping.

2020-12-09

Mer info

IT-konsulter inom Windows, Nätverk och Storage i Linköping!

Sigma IT AB söker en person till tjänsten som drifttekniker, data i Linköping.

2020-12-01

Mer info