Intensivvårdssjuksköterska till Brännskadecentrum

Publiceringsdatum: 2021-10-13

Tycker du om omväxlande och stimulerande arbete där det finns utrymme för utveckling, vidareutbildning och forskning? Välkommen till riksenheten för avancerad brännskadevård och svåra sår! Det här är Brännskadecentrum: Hand- och plastikkirurgiska kliniken med Brännskadecentrum är en region- och riksenhet med omfattande högspecialiserad klinisk verksamhet. Brännskadecentrum är en av två nationella enheter för avancerad brännskadevård. Verksamheten består av intensivvård (BRIVA), kirurgisk akutsjukvård (BRAVA) och mottagningsvård. Vi är ett stort kompetenscentrum för sårvård. Forskning och undervisning är en stor del i vardagen för att föra verksamheten framåt. Brännskadecentrum vårdar patienter med brännskador och svåra sår. Som högteknologisk och specialiserad enhet ger vi våra medarbetare goda möjligheter till individuell utveckling och spjutspetskompetens. Här får du en unikmöjlighet att följa patienten under hela vårdtiden, från det akuta omhändertagandet, under intensivvårdsfasen, pre- och postoperativ omvårdnad, sår- och smärtbehandling, nutrition, rehabilitering, forskning och utveckling. Vi arbetar i multidisciplinära team med patienten i fokus. Arbetsdagen hos oss kan vara intensiv och kräva mycket av dig som medarbetare samtidigt som det ger dig möjlighet till utveckling genom bred erfarenhet då vi bedriver en specialiserad vård för de svåraste intensivvårdspatienterna i landet.

”Häftigt att få vara del av en unik verksamhet.” Amanda Wiklund, Intensivvårdssjuksköterska Brännskadecentrum. Vill du höra mer om Amandas arbetsdagar och vad som gör att hon trivs där hon är? Läs mer https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Jobba-pa-nagon-av-vara-enheter/Jobba-pa-Hand--och-plastikkirurgiska-kliniken--Brannskadecentrum/medarbetarportratt-hand--och-plastikkirurgiska-kliniken--brannskadecentrum/

Arbetsbeskrivning

Vi söker idag en intensivvårdssjuksköterska. Vi arbetar med dagliga avstämningar i teamet för att säkerställa en god och säker vård, ett gott samarbete och ett öppet klimat. Hos oss så får du möjlighet att arbeta med ansvarsområden samt så förväntas alla bidra till förbättringar i vårt dagliga arbete för oss medarbetare och för våra patienter. För att du ska vara trygg i ditt arbete men också för att vi ska ligga i framkant och fortsätta vara en högspecialiserad enhet så är din kompetensutveckling viktig för oss.

Utbildning och erfarenhet

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom IVA samt gärna med några års erfarenhet inom yrket. Är du sjuksköterska med annan specialistinriktning (anestesi- eller operation) inom yrket med intresse för IVA-vård så är du också välkommen att söka tjänsten. Erfarenhet och utbildning i sårvård, nutrition, smärta och rehabilitering är till stor nytta hos oss.

Personliga egenskaper

Sjuksköterskan vi söker är trygg, tar ansvar och egna initiativ. Du planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. För att du ska fungera väl i våra team så ska du trivas att samarbeta med andra, vara lyhörd och smidig i ditt sätt. I din yrkesroll har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Stor vikt läggs på personliglämplighet och mognad. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar.

Anställning och information

Sjuksköterskor på vår klinik har möjlighet att rotera mellan brännskadecentrum och vårdavdelning 53 (hand och plastik). Vi har en anpassad inskolningstid utifrån dina förutsättningar och erfarenhet. Vi har önskeschema och lön utgår från poängmodellen. Vi erbjuder både tillsvidaretjänst och vikariat med tillsättning enligt överenskommelse. Du är varmt välkommen att besöka oss på en hospiteringsdag, kontakta vårdenhetschef eller sektionsledare.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef Henrik Tomsson, 010-103 78 14, henrik.tomsson@regionostergotland.se

Sektionsledare Marlin Arodell, 010-103 38 99, malin.arodell@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Carina Wennerström, carina.wennerstrom@regionostergotland.se 

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 14 november 2021. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00 under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20211547. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION ÖSTERGÖTLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000040
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeIntensivvårdssjuksköterska
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till denna tjänst som intensivvårdssjuksköterska med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som intensivvårdssjuksköterska hos REGION ÖSTERGÖTLAND skickar du in din ansökan senast 2021-11-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Almia söker specialistsjuksköterska inom intensivvård till Linköping

Almia AB söker en person till tjänsten som intensivvårdssjuksköterska i Linköping.

2021-10-07

Mer info

Klara söker IVA - ssk till Linköping

Klara D AB söker två personer till tjänsten som intensivvårdssjuksköterska i Linköping.

2021-10-19

Mer info

Sektionsledare till Brännskadecentrum

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Linköping.

2021-10-13

Mer info