Kundtjänstmedarbetare med tekniskt intresse

Publiceringsdatum: 2020-10-16

Arbetsuppgifter

I din vardag arbetar du med dina kollegor i teamet mot slutkunder i norden. Med hög servicekänsla svarar du på inkommande mail, socialmedier och telefonsamtal för att lösa kundens frågor och ärenden på bästa sätt. Du motiveras av att kunden ska få en positiv upplevelse av att ha kommunicerat med just dig, och du har ett brinnande intresse för teknik.

Personliga egenskaper och erfarenhet

På Senzum arbetar man nära sina kunder och försöker överträffa deras förväntningar, din servicekänsla och kvalitetsmedvetenhet är därför viktig för oss.

Vi tror att just du kommer att trivas hos oss om du är driven, självgående, ansvarstagande, social, strukturerad och har ett intresse av teknik.

Helt avgörande är att du är bra på att samarbeta och enkelt kan skapa relationer, både med kund och dina kollegor i teamet.

Vi vill att du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket. Vi sätter stort värde på flexibla medarbetare som vill utvecklas inom Senzum.

Vi söker gärna dig som har erfarenhet och intresse av att arbeta med support, kundrelationer och problemlösning.

Har du dessutom erfarenhet av arbete inom detaljhandel eller sociala medier alternativt mejlhantering är det extra meriterande.

GDPR- Information om och samtycke till behandling av personuppgifter

Tack för att du väljer att söka jobb hos Senzum AB. När du söker jobb väljer du själv vilka personuppgifter du vill lämna i din ansökan.

Senzum AB- org.nr. 556467-4561

Genom att du skickar in dina uppgifter godkänner du att Senzum AB samlar in och i övrigt behandlar dina personuppgifter, vi kommer att behandla personuppgifterna i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (GDPR) och annan tillämplig lagstiftning.

När du skickar in dina uppgifter bekräftar du samtidigt att Senzum AB dessförinnan informerat dig om behandlingen av dina personuppgifter.

Om du väljer att ta en anställning hos Senzum AB behöver du lämna personuppgifter för Senzum AB skall uppfylla krav i anställningsavtal, lagar och kollektivavtal.

Informationen du valt att skicka in till oss kommer att raderas per automatik från vår mailbox 12 månader efter vi mottagit din ansökan.

Om jobbet

Typ av anställningBehovsanställning
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeKundtjänstmedarbetare

Ansökan

Senzum AB söker tre personer till denna tjänst som kundtjänstmedarbetare med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som kundtjänstmedarbetare hos Senzum AB skickar du in din ansökan senast 2020-11-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till växande företag

Bravura Sverige AB söker en person till tjänsten som kundtjänstmedarbetare i Linköping.

2020-08-27

Mer info

Kundtjänstmedarbetare till vårt kontor i Linköping

Senzum AB söker tre personer till tjänsten som kundtjänstmedarbetare i Linköping.

2020-09-04

Mer info

Kundtjänstmedarbetare till vårt kontor i Linköping

Senzum AB söker tre personer till tjänsten som kundtjänstmedarbetare i Linköping.

2020-10-08

Mer info