Kundserivcemedarbetare/ Faktura- och betalfrågor / Telia i Norrköping

Publiceringsdatum: 2022-06-22

Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Telia. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget samt överrekrytering till Telia.

Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv.

Läs gärna mer om hur det är att jobba som konsult på Telia https://www.bravura.se/karriar/telia/'>här

Om företaget:

Telia Company verkar inom IT- och telekombranschen. De hjälper företag och privatpersoner att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö. Telia Company söker nu medarbetare till sitt kontor i centrala Norrköping, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare ansvarar du för den första kontakten med Telias privatkunder. Du tar emot inkommande samtal och hjälper kunder över telefon inom områdena kundreskontra, fakturafrågor och betalningsalternativ. Frågorna varierar i omfattning och komplexitet och du arbetar för att hitta bra lösningar som bidrar till nöjda kunder. Utöver kundsupport ingår behovsanalys som en del av servicen där du ser över kundens behov och matchar det mot aktuellt tjänsteutbud.

Du erbjuds en gedigen introduktion och har kontinuerlig dialog med din närmsta chef på Telia och Bravura för att få stöttning i ditt dagliga arbete och för att kunna ta nästa steg i din utveckling. Du tillhör en avdelning med nya och erfarna kollegor i samma roll som du. Tillsammans arbetar ni för att hitta bra lösningar och säkerställa nöjda kunder.

Med tiden kommer en fördjupningsutbildning inom reskontrahantering bli aktuell där mer administrativa uppgifter förekommer.

  • Svara på inkommande samtal från kunder
  • Hitta lösningar på kunders frågor och problem
  • Hitta försäljningsmöjligheter genom att se över fakturor och tjänsteutbud
  • Samarbeta med dina kollegor för att hitta bra lösningar

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

  • Fullständiga gymnasiebetyg
  • Mycket god känsla för service
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska 
  • Arbetslivserfarenhet inom kundservice eller fakturahantering är meriterande 

För att trivas i rollen som kundrådgivare på Telia har du en god känsla för service och motiveras av att leverera lösningar efter kunds behov. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och är lyhörd samt empatisk i ditt bemötande. Rollen kräver att du tar eget ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du söker aktivt nya utmaningar, sätter upp mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dessa. Du trivs i en social roll med ett varierat arbetstempo.

Övrig information:

Start: 29 augusti

Plats: Norrköping

Lön: Emligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna https://www.bravura.se/fragor-och-svar'>här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information https://www.bravura.se/karriar/'>här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundservice, kundservicemedarbetare, kundrådgivare, kundsupport, kundbemötande, support, supportmedarbetare, servicedesk, service, servicepersonal, system, helpdesk, faktura, kundreskontra, betalning, betalfrågor, merförsäljning, försäljning, rådgivning, rådgivare, heltid, Norrköping, Linköping, Östergötland

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBravura Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567520803
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeKundtjänstmedarbetare
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Bravura Sverige AB söker en person till denna tjänst som kundtjänstmedarbetare med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som kundtjänstmedarbetare hos Bravura Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2022-07-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Har du lastbilskörkort och vill ha ett varierande jobb i Östergötland?

111:ans Spolbil filmning vvs & el AB söker en person till tjänsten som sug- och spolbilsförare i Linköping.

2022-06-08

Mer info

Lärare i företagsekonomi/juridik sökes till JENSEN GY Linköping/Norrköping

Jensen Education AB söker en person till tjänsten som lärare i gymnasiet i Linköping.

2022-06-07

Mer info

Energi - och klimatstrateg

Länsstyrelsen i Östergötlands län söker en person till tjänsten som miljö- och klimatstrateg i Linköping.

2022-06-23

Mer info