Vårdadministratör till Akutkliniken

Publiceringsdatum: 2022-11-23

Akutkliniken ingår i Närsjukvården i centrala Östergötland och är ledande inom svensk akutsjukvård.

Vi har cirka 200 anställda inklusive egen läkarbemanning. Vi arbetar med akutsjukvård och utreder och behandlar cirka 50 000 patienter per år, varav cirka 20

procent läggs in på sjukhuset för fortsatt vård. Vår ambition är att med hög medicinsk kompetens samt med empati och respekt för den enskilda patienten erbjuda bästa akuta omhändertagande.

Akutklinikens medarbetare har stort engagemang i att utveckla dagens akutsjukvård och arbetar intensivt för att ge ett säkert och värdigt omhändertagande av den akut sjuka patienten. Vårt sekretariat är en enhet inom kliniken med 25 medarbetare som arbetar dygnet runt. Lag- och teamarbete där alla professioner är engagerade är någonting vi värdesätter högt på akutkliniken.

Vi utvecklar ständigt våra arbetssätt och sekreterargruppen är en självklar del av detta arbete. Hos oss har du som sekreterare möjlighet att komma nära den dagliga verksamheten genom att vi även bemannar akutklinikens reception vilket bidrar till ett spännande och flexibelt uppdrag.

Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Läs mer om vår verksamhet här verksamhet https://lisa.lio.se/Startsida/Verksamheter/Narsjukvarden-i-centrala-Ostergotland/Akutkliniken-i-Linkoping/Jobba-hos-oss/

Arbetsbeskrivning

Som vårdadministratör hos oss erbjuder vi ett stimulerande och omväxlande arbete med journaldokumentation i Cosmic samt receptionsarbete. Arbetsuppgifterna innefattar många utmaningar där du har möjligheten att vara med i utvecklingen av vårt arbetssätt.

Du kommer också att bistå med administrativt stöd till kollegor främst vid ledningsdisken där ledningsläkare och ledningssköterska arbetar.

För oss är det viktigt att du får en balans mellan ditt arbete och din fritid. Du har möjlighet till flexibla arbetstider via önskeschema då kliniken är öppen dygnet runt.

Hos oss vill vi att våra nyanställda ska känna sig trygga och därför har vi en personlig och välplanerad introduktion. Den planeras tillsammans med dig utefter de önskemål du har samt vad kliniken har som målsättning för våra nyanställda. Du kommer att få en handledare tilldelad till just dig under din introduktion som du även kan ha som mentorstöd samt bolla tankar och funderingar med. Genom en bra dialog och gemensam målsättning finns det inga hinder i hur långt du kan nå som vårdadministratör hos oss, du är med och styr din egen utveckling. Vi tar hänsyn till dina tidigare erfarenheter, kompetens samt önskemål och det finns möjlighet till utbildning och personlig utveckling.

Utbildning och erfarenhet

Du är utbildad vårdadministratör, gärna erfarenhet av Cosmic och andra i Region Östergötland förekommande IT-system. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. En fördel är om du också kan engelska i tal. Då receptionsarbetet ingår i tjänsten ser vi gärna att du har intresse eller erfarenhet av liknande uppdrag.

Citat från medarbetare på akuten;

Att jobba roterande schema gör att du kan vara ledig när andra jobbar och göra dina ärenden, varje dag är unik vilket gör att jobbet är så varierande. Att jobba obekväma arbetstider gör att jag kan jobba 85% och ändå behålla lönen som en som jobbar 100% dagtid.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss och med dina arbetsuppgifter drivs du av att leverera lösningar och service. Detta är viktigt i det dagliga arbetet med kollegor och i mötet med patienter vid receptions-arbete. Som person är du strukturerad och noggrann som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser att din insats är viktig för en god och patientsäker vård. Du ser möjligheter i förändringar och kommer gärna med förslag på hur vi kan bli bättre.

För att trivas hos oss behöver du även ha förmågan och lugnet i att prioritera om och vara flexibel över hur din dag ser ut då vi jobbar i en akut verksamhet och vi därmed kan behöva ställa om för att hantera uppdraget.

Vi har en närvarande chef och arbetsmiljö/trivsel är viktiga frågor för gruppen. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION ÖSTERGÖTLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000040
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLäkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till denna tjänst som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare hos REGION ÖSTERGÖTLAND skickar du in din ansökan senast 2022-12-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vårdadministratör, dagtid och vissa helger till Akutkliniken

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Linköping.

2022-11-23

Mer info

Vårdadministratör till Lungmedicinska kliniken

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Linköping.

2022-11-22

Mer info

Vårdadministratör till Barn- och ungdomssjukhuset US/LiM

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som läkarsekreterare/vårdadmin/medicinsk sekreterare i Linköping.

2022-11-22

Mer info