Legitimerad och behörig lärare åk 1-3

Publiceringsdatum: 2022-09-23

Dar Al Uloum skolan är en friskola med språketnisk profil. Det innebär att vi arbetar för att eleverna ska bevara sitt kulturarv samt att eleverna skall utveckla sin tvåspråkighet.

Att ha kunskap om den egna kulturella bakgrunden och behärska sitt modersmål, såväl som svenska språket, är en förutsättning för konkurrenskraftig och smidig anpassning inom det svenska samhället.

Verksamheten bedrivs med åldersintegrerade klasser i åk 1-9. Arbetet på skolan bedrivs enligt skollagen och undervisningen sker enligt gällande läroplan. Skolan är öppen för alla. Vi vill skapa en trygg skola där eleverna lär sig hänsyn och respekt för sig själva, varandra och sin omgivning. Tillsammans vill vi skapa en miljö där varje individ får utvecklas efter sin förmåga. Var och en som arbetar inom skolan ska främja aktning för varje människas egenvärde. Vi verkar för jämställdhet mellan könen och arbetar aktivt för att förebygga och stoppa alla former av diskriminering, kränkande behandling och repressalier.

Arbetsuppgifter

Vi söker en behörig lärare med inriktning mot åk 1-3 som kan undervisa i svenska, engelska,MA, SO, NO-ämnen. Andra ämnesbehörigheter är också av intresse. Skolan ligger i Skäggetorp ca 3 kilometer från Linköpings city. Skolan har ca 70 elever i årskurs 1-9. På skolan finns även fritidshem.

I dina arbetsuppgifter ingår att utveckla och genomföra det pedagogiska arbetet på skolan i undervisningsämnen.

Kvalifikationer

Lärarutbildning med behörighet att undervisa i åk 1-3. Du bidrar med tankar och idéer för att utveckla verksamheten och sätter barnet i centrum. Du har ett positivt förhållningssätt och har lätt för att samarbeta. Vi söker dig som är väl förtrogen med skolans styrdokument.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnStift Dar Al Uloum i Linköping
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer8220031978
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLärare i grundskolan, årskurs 1-3
YrkesområdePedagogik

Ansökan

Stift Dar Al Uloum i Linköping söker en person till denna tjänst som lärare i grundskolan, årskurs 1-3 med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som lärare i grundskolan, årskurs 1-3 hos Stift Dar Al Uloum i Linköping skickar du in din ansökan senast 2022-10-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Legitimerad och behörig lärare svenska, engelska och SO-ämnen 7-9

Stift Dar Al Uloum i Linköping söker en person till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 7-9 i Linköping.

2022-09-23

Mer info

Lärare i idrott och hälsa för åk 1-6 till Vist skola

Linköpings kommun söker en person till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 4-6 i Linköping.

2022-09-23

Mer info

Lärare åk F-6 till Vist skola och Norrbergaskolan

Linköpings kommun söker en person till tjänsten som lärare i grundskolan, årskurs 1-3 i Linköping.

2022-09-23

Mer info