Ansvarig Sociala medier

Publiceringsdatum: 2022-06-22

Företagspresentation

Tekniska verken söker nu dig som är en erfaren digital kommunikatör och marknadsförare med stort intresse och kunskap i att arbeta med sociala medier. Är du en driven person som gillar förändring och att jobba både strategiskt och operativt? då är detta kanske en tjänst för dig!

Tekniska verken är ett regionalt kommunägt energiföretag som är del av cirka 210 000 privat- och företagskunders vardag. Tekniska verken-koncernen bygger världens mest resurseffektiva region genom att erbjuda smarta och effektiva lösningar som förenklar kundens vardag. Tillsammans med sina kunder tar de hand om och nyttjar jordens resurser på ett bättre sätt, med mer nytta och mindre påverkan på miljön. Koncernen erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar, elhandel och laddlösningar. Linköping, Katrineholm och Mjölby är koncernens huvudmarknader, men de har kunder över hela Sverige. Tekniska verken hade 2021 cirka 1 000 anställda och en omsättning på drygt 6 miljarder.

Läs mer på tekniskaverken.se Verksamhet & befattning

I rollen som digital kommunikatör är du expert på kommunikation genom sociala kanaler. Du ansvarar för utveckling av strategi och innehåll för Tekniska verkens sociala medier. Du planerar, sätter KPIer, följer upp och utvärderar.

Du är duktig på att skapa engagerande innehåll genom text, bild och video och du gillar att dela med dig av din kunskap och inspirera andra att testa nytt. Vidare kommer du i rollen att bidra till utveckling av arbetssätt, riktlinjer och effektivisering och du är den som prioriterar vad som ska göras och när. Det ingår även en hög grad av omvärldsbevakning för att ständigt vara uppdaterad om trender och de senaste verktygen.

Du tillhör Marknadskommunikationsavdelningen som idag består av ca 20 medarbetare i oliak roller som tillsammans arbetar mot gemensamma mål, ansvarar för att se till kundens bästa stötta affären, stärka varumärket och se till att ni når koncernens vision tillsammans med dess kunder. Du kommer ha breda kontaktytor inom koncernens olika affärsområden. Externa kontakter som leverantörer och samarbetspartners ingår också. Du bidrar till att avdelningen når sina uppsatta mål och resultat tillsammans som team. Kravprofil

Vi söker dig som har;

  • Högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och kommunikation. - 3-5 års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och digital kommunikation på operativ och strategisk nivå, gärna med erfarenhet av kommersiella produkter och försäljning. - Goda kunskaper i Adobe (Photoshop, Illustrator). - Kunskap i sökordanalys och Google Analytics. - Dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt utveckla sociala medier i en kommersiell miljö. - Mycket goda kunskaper i svenska språket.

Har du även kunskap i marketing automation är detta meriterande. Vi söker dig som gillar att ha ansvar och möjligheter att påverka. Du har tydlig kommunikation, tänker proaktivt och du trivs där du får vara med och driva den digitala resan i verksamheten. Du är analytisk, välorganiserad och orädd när det gäller att testa nya lösningar för att optimera resultatet. Du är kreativ, lösningsorienterad och ser laget före jaget som ditt arbetssätt. Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV. Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Frida Stern och nås på 0704–106395 eller på frida.stern@unikresurs.se Michaela Lindstén och nås på 0704–106390 eller på michaela.lindsten@unikresurs.seHelena Lantz och nås på 0736-560466 eller på helena.lantz@unikresurs.se

Vi ser fram emot din ansökan! Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag. Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnUnik Resurs i Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560525833
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeMarknadskommunikatör
YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

Ansökan

Unik Resurs i Sverige AB söker en person till denna tjänst som marknadskommunikatör med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som marknadskommunikatör hos Unik Resurs i Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2022-08-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Läkemedelsansvarig farmaceut Apotek Hjärtat US Södra entrén Linköping

Apotek Hjärtat AB söker en person till tjänsten som läkemedelsansvarig, receptarie i Linköping.

2022-06-03

Mer info

Teamansvarig undersköterska till Kärna vårdby

Linköpings kommun söker en person till tjänsten som undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Linköping.

2022-06-13

Mer info

Reservdelsansvarig med kundsupport

OnePartnerGroup Östergötland AB söker en person till tjänsten som reservdelschef i Linköping.

2022-06-10

Mer info