Jobba som Livsmedelsarbetare via Manpower i Mantorp

Publiceringsdatum: 2021-09-20

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta med packning, maskinskötsel och prismärkning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att övervaka och sköta maskiner, arbeta med manuell packning och lastning av produkter och tillaga eller förpacka produkter. Du kommer att arbeta på ett väletablerat och svenskt företag i Mantorp som är verksamt inom livsmedelsindustrin och uppdraget kommer att vara sex månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är måndag-fredag mellan klockan 06.00-14.50

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen är det en fördel om du har goda kunskaper inom packning, maskinskötsel, prismärkning eller har annan erfarenhet inom livsmedelsbranschen. Det är viktigt att du är stresstålig, pålitlig, engagerad och brinner för att leverera ett arbete i toppklass. Viss erfarenhet av arbete som livsmedelsarbetare kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det ser vi det som vår uppgift att anpassa din introduktion för att du ska känna dig väl förberedd.

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i livsmedelsindustrin. Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Edlund via e-post: peter.edlund@manpower.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail, ansökningar sker endast genom att man skapar ett konto på manpower.se och där söker tjänsten.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnManpower AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5563481588
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeMaskinoperatör, juice, frukt, grönt o veg. olja
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Manpower AB söker två personer till denna tjänst som maskinoperatör, juice, frukt, grönt o veg. olja med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som maskinoperatör, juice, frukt, grönt o veg. olja hos Manpower AB skickar du in din ansökan senast 2021-10-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Jobba som Livsmedelsarbetare via Manpower i Mantorp

Manpower AB söker två personer till tjänsten som maskinoperatör, juice, frukt, grönt o veg. olja i Linköping.

2021-10-19

Mer info

Vill du jobba som personlig assistent till en 20-årig kille? Se hit!

Assistans För Dig i Sverige AB söker två personer till tjänsten som personlig assistent i Linköping.

2021-09-08

Mer info

Jobba extra som utbildare inom kyl- och värmeteknik

Mölk Utbildning AB söker två personer till tjänsten som kyl- och värmepumpstekniker i Linköping.

2021-10-12

Mer info