Julproduktion charken

Publiceringsdatum: 2022-11-23

Vi söker omkring 10 medarbetare för arbete på charkavdelningen under vår julproduktion. Säsongen för julproduktion sträcker sig från omkring mitten av november till slutet av december och du kommer att arbeta som operatör på vår charkavdelning. Vi ser gärna att du kan börja arbeta omgående/jobba extra för att få en bra introduktion till arbetet. Efter julproduktionen finns det eventuellt möjlighet till fortsatt anställning hos oss. I arbetsuppgifterna ingår att tillverka, sortera, paketera och märka produkter samt övervaka maskiner. Det är viktigt att du kan arbeta heltid under perioden vi har som mest produktion inför julen dvs november-december.

Vem du är:

Vi söker dig som är driftig och har god samarbetsförmåga. Du är noggrann, tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är van att arbeta under högt tempo. Arbetet är enligt skiftgång måndag-fredag och då arbetstiderna innefattar arbete på såväl dagar som kvällar är det viktigt att du kan ta dig till och från jobbet enligt skiftets tider. Det kan också vara aktuellt med arbete under helger. Krav för tjänsten är goda kunskaper i svenska i tal samt gymnasiekompetens. Du som söker ska ha fyllt 18 år och har förutsättningar för ett fysiskt krävande arbete.

Vad du kan förvänta dig av oss:

Utöver spännande arbetsuppgifter och meriterande erfarenhet erbjuder vi också:

  • Friskvårdsbidrag
  • Rabatterade kött-och charkuteriprodukter i vårt populära personalköp
  • Träna gratis i vårt personalgym

Vi är en medarbetarfokuserad organisation och det betyder att vi tror att den bästa prestationen kommer om man samarbetar med varandra. Våra ledare vet att de inte är ensamma öar av kunskap; vi lär och växer genom att hjälpas åt. När du arbetar på HKScan ska du förvänta dig att bli utmanad och att utmana oss.

HKScan värnar om en god arbetsmiljö varför hälsokontroller och slumpmässiga alkohol- och drogtester kan förekomma före och under din anställning.

Hur ansöker du?

Ansökan sker via vår hemsida, senast 2022-10-28.

Rekryteringen kommer ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi kommer främst anordna gruppintervjuer och om du blir inbjuden kommer du kallas via mail.

Kontaktperson för frågor kring anläggningens fackliga arbete: Gabriel Strid, Ordförande Livs, 013-234579

På HKScan gör vi livet godare, idag och imorgon, och vårt strategiska mål är att växa som ett mångsidigt livsmedelsföretag. Med över 100 års erfarenhet tillverkar våra nästan 7000 medarbetare lokalt producerad mat och våra välsmakande och ansvarsfullt producerade produkter utgör en del av konsumenternas måltider, både till vardag och fest. För oss på HKScan innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta insatser inom hela värdekedjan. Som en del av vår klimatplan Zero Carbon har vi som mål att uppnå netto noll klimatavtryck, från gård till konsument, i slutet av 2040.

Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Våra starka varumärken omfattar HK®, Kariniemen®, Via®, Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® and Rose™ och strategiska partnerskap som Kivikylän®, Tamminen® and Boltsi®. År 2021 uppgick nettoomsättningen för det börsnoterade HKScan till 1,8 miljarder euro.

Om jobbet

Antal tjänster10
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnHkscan Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566554597
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeMaskinoperatör, kött
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Hkscan Sweden AB söker tio personer till denna tjänst som maskinoperatör, kött med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som maskinoperatör, kött hos Hkscan Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2022-11-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Förskolepedagog till förskolor Berga/Ekkällan

Linköpings kommun söker en person till tjänsten som pedagogassistent i Linköping.

2022-12-05

Mer info

Team Manager El & Automation

Etteplan Sweden AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, konstruktion, maskin i Linköping.

2022-12-05

Mer info

Embedded-utvecklare

Wade & Partners AB söker en person till tjänsten som systemutvecklare/programmerare i Linköping.

2022-12-05

Mer info