Laborant sökes till SGS i Linköping

Publiceringsdatum: 2022-11-23

Om företaget

SGS är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2600 kontor och laboratorier och med över 90 000 anställda.

SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade inom vatten- och markanalyser. SGS jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i deras kunder livsmedels- och drickvattensproduktioner. Till SGS i Linköping söker vi nu en laborant för ett uppdrag på ca 8 månader. Tjänsten är på heltid med start omgående.

Din roll

I denna roll som laborant på SGS tillhör du den oorganiska avdelningen som består av tre grupper: Titro, Spektro och Metall. Avdelningen består av ca 45 anställda fördelade på de tre grupperna och de har olika analystekniska inriktningar. Du kommer att tillhöra Metallgruppen och start för tjänsten är omgående.

Som laborant i Metallgruppen analyserar du främst fasta material, vatten och livsmedel med framförallt ICP-MS och ICP-OES. Du arbetar med en stor variation prover varje dag enligt standardiserade metoder med olika analystekniker och instrument. I rollen ingår också upparbetning och detta görs i ett renrumsutrymme där även analyserna av de allra lägsta halterna av metaller utförs.

Din profil

Vi söker dig som har en godkänd och avslutad naturvetenskaplig gymnasieutbildning samt ett stort intresse för kemi, biologi och laboration. Under din studietid har du utfört enklare laborationer och utvecklat ett risk- och säkerhetstänk. Du är väl insatt i de rutiner som det krävs att man följer och arbetar utifrån i ett laboratorium för att minska risker för exempelvis kontamination. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom kemi och/eller biologi och tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ett krav för denna tjänst är att du har goda kunskaper i hela Office-paketet samt att du kan kommunicera i både tal och skrift på svenska då alla säkerhetsföreskrifter inte finns översatta till engelska. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från branscher där du har utvecklat din noggrannhet och stresstålighet. Detta kan exempelvis vara inom restaurang, kundtjänst eller lager.

Som person söker vi dig som har lätt att arbeta både i grupp och självständigt. Du uppskattar ett rutinartat arbete och skapar lätt ordning och reda bland dina arbetsuppgifter, även när arbetstempot ökar och det eventuellt blir lite stressigt. Vidare är du ansvarsfull, anpassningsbar och kvalitetsmedveten men även initiativtagande och noggrann.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 707 89 34 94. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/)

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnClevry Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5567230486
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeOorganisk kemist
YrkesområdeNaturvetenskap

Ansökan

Clevry Sweden AB söker en person till denna tjänst som oorganisk kemist med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som oorganisk kemist hos Clevry Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2022-12-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Strategisk inköpare sökes till Linköping!

Experis AB söker en person till tjänsten som inköpare i Linköping.

2022-10-25

Mer info

Operationssjuksköterska sökes till Linköping

Svea Work AB söker en person till tjänsten som operationssjuksköterska i Linköping.

2022-10-25

Mer info

Livsmedelslaborant till SGS

SGS Analytics Sweden AB söker en person till tjänsten som laborant, biologi i Linköping.

2022-11-03

Mer info