Verksamhetsutvecklare till Utvecklingsavdelningen

Publiceringsdatum: 2022-08-05

Om Utbildningsförvaltningen

Utbildningsförvaltningen är Linköpings kommuns största förvaltning. Vi ansvarar för utbildningen från förskola till vuxenutbildning. Vi är totalt drygt 6000 medarbetare som tillsammans drar nytta av varandra. Vi är måna om att våra verksamheter ska genomsyras av både god kvalitet och professionalitet.

Här finns gott om utrymme för att både växa i din yrkesroll och bidra till att Linköping blir en plats där alla trivs. Vill du vara med och ge Linköpings invånare de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utveckla sina kunskaper? Då är vi rätt för dig.Om arbetsplatsen

Utbildningsförvaltningens centrala förvaltning består av förvaltningsledning och avdelningar med medarbetare inom olika specialistområden. Idag arbetar cirka 100 medarbetare i lokalerna på Apotekaregatan 13C.

Avdelning Utveckling organiserar uppdrag med inriktning mot kvalitetsutveckling, projektledning, verksamhetsutveckling, digitalisering och processledning samt lokaler och säkerhet. Inom avdelningen finns även Linköpings science center (Fenomenmagasinet). Inom funktionsområdet kvalitet och digitalisering finns idag nio medarbetare och leds av en gruppchef som ansvarar för kvalitet och digitalisering.

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du arbeta med att vidareutveckla och stödja arbetet med förvaltningens kvalitetsledningssystem. Du kommer vara med och driva förbättringsarbeten inom central förvaltning som handlar bland annat om att införa processorienterat arbetssätt och stödja Utblidningsförvaltningens digitala transformation.

Du kommer även bidra till det organisatoriska lärandet där beslut baseras på fakta och stödja i analysarbete för att presentera data som underlag för styrning, kvalitetssäkring och verksamhetsutveckling. Exakt vilket eller vilka områden som du kommer att få arbeta med påverkas av de kompetenser du och gruppen i övrigt besitter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med akademisk examen inom relevant område, gärna att du är civilingenjör eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi ser gärna att du har utbildning inom förändringsarbete, processledning och/eller projektledning. Du har tidigare erfarenhet från arbete med kvalitetsutveckling. Det är meriterande med erfarenheter inom processledning/projektledning, att du tidigare arbetat med systematiskt kvalitetsarbete samt arbetat med statitiska analyser av kvalitativ och kvantatitativ data. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med att leda förändringsprocesser inom offentlig sektor.  

Du har tidigare kunskaper inom olika förbättringsprogram eller -projekt såsom SixSigma, LEAN eller liknande. Du har kunskaper om olika typer av statistiska metoder och analysverktyg. Du har kunskap om olika kvalitetslednings- och verksamhetsutvecklingsverktyg och -modeller, såsom excellensmodeller, SiQ, 7QC eller hörnstensmodellen.

Som person ser vi att du är trygg i dig själv och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du arbetar bra tillsammans med andra, men är samtidigt självgående och kan på egen hand driva arbetet framåt. Du tar ansvar för din uppgift och arbetar strukturerat. Du kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt.  Du bibehåller motivationen och är effektiv, du jobbar på tills projekt avslutas. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, säkerställer att budskap når fram och att förväntningar är klara för alla berörda parter.Du tar hänsyn till det större perspektivet och ser till verksamhetens bästa i ditt agerande. Du jobbar bra med komplexa frågr, analyserar och bryter ner problem. Du väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden, du gör korrketa avvägningar och prioriteringar.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 9711

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev.

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLinköpings kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120000449
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeOrganisationsutvecklare
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Linköpings kommun söker en person till denna tjänst som organisationsutvecklare med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som organisationsutvecklare hos Linköpings kommun skickar du in din ansökan senast 2022-08-21.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Verksamhetsutvecklare inom IT till Comrod Mission Systems AB

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som verksamhetskonsult, it i Linköping.

2022-08-08

Mer info

Verksamhetsutvecklare HR - BI system till Linköping

Randstad AB söker en person till tjänsten som personalutvecklare i Linköping.

2022-08-10

Mer info

Verksamhetsutvecklare till Sankt Kors Fastighets AB

Unik Resurs i Sverige AB söker en person till tjänsten som verksamhetskonsult i Linköping.

2022-08-11

Mer info