Personlig Assistent sökes till en 8-åring i Linköping

Publiceringsdatum: 2021-01-12

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Arbetet innebär att du arbetar hos en av våra barnkunder som är 8 år. Du arbetar i kundens hem där även hans familj bor och du bör känna dig bekväm med det. Vardagens assistans är att kunden genom insats ska få möjlighet till omvårdnad och stöd för att kunna uppnå goda levnadsvillkor. Kunden ska också ges möjlighet till träning för att utvecklas.

I uppdraget ingår det att hjälpa till med all personlig omvårdnad och arbeta med att utveckla kundens motorik och alternativa kommunikation genom att interagera i vardagsaktiviteter och träning. Arbetstiderna är förlagda till vardagar 6.00-8.00 samt 13.15-20.00 och helgen 08.00-20.00.

Om dig

Vi tror att du är en lyhörd och engagerad person. Att du är vaken, kreativ och påhittig. Du får gärna ha ett pedagogiskt intresse då kunden behöver bli sedd på ett pedagogiskt sätt. Vi ser gärna att du har viljan att inhämta eller fördjupa dina kunskaper om uppdragets art. Vi ser att du som assistent har en god fysik då det förekommer vissa lyft.

Meriterande är också:

  • Kunskap/erfarenhet av epilepsi
  • Kunskap om kognitiva funktionsnedsättningar
  • Erfarenhet av arbete med barn
  • Erfarenhet av personlig assistans
  • Erfarenhet av att hantera självskadebeteende

Omfattning: Vid behov eller tjänstgöringsgrad på 50% och uppåt.

Tillträde: Enligt överenskommelse, helst per omgående.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Vi är övertygade om att du som söker tjänsten också delar vår vision 'Vi ger våra kunder möjligheten att leva livet fullt ut. Tillsammans skapar vi framtidens omsorg som bidrar till utveckling och mångfald i välfärden.'

Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkePersonlig assistent

Ansökan

Olivia Personlig Assistans AB söker en person till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos Olivia Personlig Assistans AB skickar du in din ansökan senast 2021-02-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Personlig assistent till kvinna med djurintresse sökes i Linköping

Humana AB söker tre personer till tjänsten som personlig assistent i Linköping.

2020-12-10

Mer info

Personlig assistent sökes till kvinna i Linköping

Melius Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Linköping.

2021-01-13

Mer info

Personliga assistenter sökes till 28-årig tjej i Linköping

Humana AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Linköping.

2021-01-18

Mer info