Fibertekniker till Linköping

Publiceringsdatum: 2021-09-20

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning en fibertekniker till Linköping. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Som fibertekniker kommer du att arbeta med installation av fiber och LAN-nät. Du kommer att ha daglig kontakt med både projektledare och kunder vilket kräver att du som person är lyhörd och lösningsorienterad. I Linköping jobbar idag två andra personer som fibertekniker och för att trivas i arbetet här behöver du ha ett stort tekniskt intresse och uppskatta ett omväxlande arbete. Du får tillgång till en servicebil och kan därför utgå från hemmet varje morgon när det bär av till dagens första uppdrag. Företaget lägger stor vikt vid ditt intresse och vilja för att utveckla dig inom teknikområdet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Vi söker dig som har:

  • Ett stort tekniskt intresse
  • Tidigare installationserfarenhet av fibernät
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska för att kunna kommunicera med företagets kunder.

Vidare bör du ha tidigare erfarenhet av nod-stationsarbete, OTDR-mätning och effektmätning av fiberanläggningar. Då företaget arbetar mot flera säkerhetsklassade kunder kräver tjänsten ett utdrag ur belastningsregistret.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnProfessionals Nord Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569878399
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProcesstekniker, tillverkningsindustri
YrkesområdeYrken med teknisk inriktning

Ansökan

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som processtekniker, tillverkningsindustri med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som processtekniker, tillverkningsindustri hos Professionals Nord Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2021-10-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Fibertekniker till Elajo Linköping

Elajo El & Energiteknik AB söker en person till tjänsten som fibertekniker/optotekniker i Linköping.

2021-10-20

Mer info

Fibertekniker till Eltel i Linköping sökes!

Academic Work Sweden AB söker en person till tjänsten som bygg- och anläggningsförare i Linköping.

2021-09-23

Mer info

Fibertekniker till attraktivt företag omgående

Quattro Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som fibertekniker/optotekniker i Linköping.

2021-10-07

Mer info