Operationssjuksköterska med intresse för HLR och/eller avvikelsesamordning

Publiceringsdatum: 2020-10-18

På Ögonkliniken möter vi patienter med i stort sett alla typer av ögonsjukdomar som vi diagnostiserar och behandlar vid kliniken. Vi bedriver så väl öppenvård som slutenvård och består av mottagningar, operationsavdelningar, vårdplatser på annan klinik, samt syncentral. Vi ger länssjukvård till invånarna i centrala och västra länsdelarna inom Östergötland, och högspecialiserad vård till patienter från Jönköping, Kalmar och Östergötlands län. Vår verksamhet är i ständig utveckling och tillsammans driver och utvecklar vi klinikövergripande uppdrag som stärker vårt mål – att ge ögonsjukvård av hög klass.

Operationsavdelningen i Linköping är en del av Ögonkliniken. Här utförs specialiserad och högspecialiserad ögonkirurgi både i narkos och i lokal anestesi. Vi utför kataraktkirurgi, glaskropps- och näthinnekirurgi, hornhinnetransplantationer, trycksänkande operationer vid glaukom, skelningsoperationer samt extraokulära operationer.

Så här beskriver en av våra operationssjuksköterska varför hon trivs att arbeta här:

”Ögon är ett både stort och spännande område, med mycket intressant att lära sig om och fördjupa sig i. En arbetsdag här är varierande. Ena dagen jobbar man med bakre kirurgi och opererar exempelvis en näthinna för att andra dagen jobba med främre kirurgi och operera exempelvis gråstarr.” Sofie Bjertoft Andersson

Arbetsbeskrivning

Välkommen till en miljö där engagemang och utveckling är två starka drivkrafter. Vårt arbete präglas av ett nära samarbete där ett effektivt patientflöde och fokus på patientens trygghet alltid kommer först. Som operationssjuksköterska arbetar du i team tillsammans med narkosläkare, narkossjuksköterska, undersköterskor, operationssjuksköterskor och ögon-kirurger. Det finns chans att ha olika ansvarsområden, just nu söker vi operationssjuksköterska som har intresse för HLR och/eller avvikelsehantering/-samordning, möjlighet att arbeta på ögonklinikens Pre –Postop finns också för att på så sätt jobba i hela flödet. Planerad operationsverksamhet sker dagtid måndag till fredag. Var femte helg, dagtid, har du schemalagd beredskap i hemmet. 

Utbildning och erfarenhet

Du är specialistsjuksköterska med inriktning operationssjukvård alternativt ögonspecialistsjuksköterska. Då du måste kunna kommunicera med patienter, kollegor, närstående och ibland myndigheter är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Andra beskriver ofta dig som lugn, lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande. Ditt arbetssätt kännetecknas av att du får saker och ting gjorda samtidigt som du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i din yrkesroll och trivs i en föränderlig miljö och att vara en del av ett tvärprofessionellt team, där alla yrkeskategorier lär av varandra.

Anställning och information

Anställningen är en tillsvidareanställning på 100 %, med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef Almir Imsirovic, almir.imsirovic@regionostergotland.se

Sektionsledare Solveig Alfvin, 010-103 23 35, solveig.alfvin.svensson@regionostergotland.se

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Sofie Bjertoft Andersson, sofie.bjertoft.andersson@regionostergotland.se

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 22 november 2020. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20201280. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSjuksköterska, grundutbildad

Ansökan

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION ÖSTERGÖTLAND skickar du in din ansökan senast 2020-11-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Operationssjuksköterska med intresse för HLR och/eller avvikelsehantering

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som operationssjuksköterska i Linköping.

2020-08-31

Mer info

C-chaufför till Linköping med start direkt

FPP Flexibel Personalpartner AB söker en person till tjänsten som distributionsförare i Linköping.

2020-06-12

Mer info

Juniorsäljare/förmedlare

Bil 34 AB söker en person till tjänsten som bilförsäljare i Linköping.

2020-06-09

Mer info