Sjuksköterska till behandlingmottagning, Onkologska kliniken

Publiceringsdatum: 2022-01-14

Onkologiska kliniken vid Universitetssjukhuset i Linköping har ett övergripande ansvar för cancerbehandlingar i Sydöstra sjukvårdsregionen.

Verksamheten är organiserad i öppenvård samt strålbehandling där patienter med allmänonkologiska och gynonkologiska diagnoser erhåller behandling. Vi har även ett nära samarbete med cancer- och lungsjukvårdsenheten där våra patienter vårdas inneliggande vid behov.

Vid onkologiska klinikens behandlingsmottagning, som är en del av klinikens öppenvård, ges poliklinisk behandling med cytostatika, immunterapi och antikroppar. Patienterna är således inte inneliggande utan kan gå hem samma dag. Sjuksköterskor och undersköterskor arbetar diagnosinriktat tillsammans med klinikens läkare.

Vi har också en mottagning inom öppenvården där nybesök och återbesök sker samt vår kliniska prövningsenhet där forskningssjuksköterskor företrädesvis arbetar med kliniska läkemedels-prövningar. På kliniken arbetar även fysioterapeuter, dietister och kuratorer.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på onkologens behandlingsmottagning får du följa patienten under hela dennes behandlingsperiod, både vid botande och vid symtomlindrande behandling.

Du arbetar självständigt som kontaktsjuksköterska till dina patienter som du på så sätt får en nära relation med. Du ansvarar för att planera och administrera dina patienters behandlingar, planera uppföljningar, röntgen med mera och du får snabbt utveckla din förmåga att göra egna kliniska bedömningar. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor samt klinikens diagnosspecifika läkare.

Då några av våra medarbetare har valt att gå vidare till nya utmaningar samtidigt som vår verksamhet växer behöver vi nu utöka vår personalstyrka och söker dig som vill bli en del av vårt fantastiska team.

Anställningen är på onkologiska kliniken med placering på vår behandlingsmottagning. Behandlingsmottagningen är öppen dagtid måndag till fredag.

Utbildning och erfarenhet

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet.

Personliga egenskaper

Som person är du empatisk, självgående och har ett strukturerat arbetssätt. Du arbetar självständigt, är trygg, stabil och tar ansvar för dina uppgifter. Du har förmågan att planera och prioritera ditt arbete samt bibehålla ditt lugn i stressiga situationer.

Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar. Du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga då jobbet innebär många kontaktytor. Du bidrar till trivsel på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION ÖSTERGÖTLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000040
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION ÖSTERGÖTLAND söker tre personer till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION ÖSTERGÖTLAND skickar du in din ansökan senast 2022-01-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Sjuksköterska till vårdavdelning, Ortopediska kliniken

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Linköping.

2021-11-08

Mer info

Sjuksköterska till onkologiska kliniken

Svea Work AB söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Linköping.

2022-01-13

Mer info

Sjuksköterska till avdelning B192 på Urologiska kliniken

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till tjänsten som sjuksköterska, grundutbildad i Linköping.

2021-12-17

Mer info