Kontaktsjuksköterska för bröstcancerpatienter, Onkologiska mottagningen

Publiceringsdatum: 2022-11-23

Onkologiska kliniken vid Universitetssjukhuset i Linköping har ett övergripande ansvar för cancerbehandlingar i sydöstra sjukvårdsregionen.

Verksamheten är organiserad i öppen- och slutenvård samt enhet för strålbehandling där patienter med allmänonkologiska och gynokologiska diagnoser erhåller behandling. I verksamheten inryms även den kliniska prövningsenheten samt paramedicinare i form av kuratorer, fysioterapeuter samt dietister.

Arbetsbeskrivning

På vår sjusköterskeledda mottagning arbetar fem kontaktsjuksköterskor med inriktning mot patienter med bröstcancer. I arbetet ingår att ansvara för att patientens behandlingsplan följs, att remittera till årlig mammografikontroll och delge patienten svar, efterhöra tolerans med eventuell behandling. Rådgivning och stöd via telefon och digitalt.

Arbetet är självständigt, ansvarsfullt och givande. Vid behov förmedlas kontakt med andra yrkesgrupper.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet.

Meriterande är tidigare onkologisk erfarenhet eller erfarenhet av bröstcancer från annan verksamhet.

Personliga egenskaper

Du arbetar självständigt, är trygg, stabil och tar ansvar för din uppgift. Du har förmågan att planera och prioritera ditt arbete, samt bibehålla ditt lugn i stressituationer. Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga då arbetet innebär många kontaktytor. Vi ser gärna att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete och bidrar med trivsel på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Läs gärna här om våra https://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Att-jobba-hos-oss/Vara-villkor-och-formaner/.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION ÖSTERGÖTLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000040
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSjuksköterska, grundutbildad
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION ÖSTERGÖTLAND söker en person till denna tjänst som sjuksköterska, grundutbildad med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som sjuksköterska, grundutbildad hos REGION ÖSTERGÖTLAND skickar du in din ansökan senast 2022-12-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Sveriges bästa förare - Linköping

Tidler AB söker en person till tjänsten som budbilsförare i Linköping.

2022-11-28

Mer info

Taxiförare/Taxi Driver

City TranspoEx AB söker fyra personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Linköping.

2022-11-21

Mer info

Förskolelärare till Montessoriförskolan Barnens Hus

Montessoriförskolan Barnens Hus i Linköping söker en person till tjänsten som lärare i förskola/förskollärare i Linköping.

2022-11-21

Mer info