Software Engineer (Embedded) till Qvantum

Publiceringsdatum: 2023-09-21

Letar du efter anställning inom data/it? Positionen som systemutvecklare/programmerare hos A Hub AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Detta är ett jobb på heltid där A Hub AB letar efter någon under tills vidare.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Linköping som är tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom systemutvecklare/programmerare-branschen, har A Hub AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Sista ansökningsdagen till jobbet som systemutvecklare/programmerare hos A Hub AB är fredag den tjugosjätte januari 2024.


Jobbannons

Vi är en grupp människor som tänker annorlunda, har en passion för entreprenörskap och strävar efter att behålla en platt organisation där vi alla förväntas göra skillnad. Vi tror på att göra det omöjliga möjligt tillsammans - genom att bygga på varje individs personliga styrkor. Vårt mål är att förändra hur städer i Europa värms upp och kyls ner, vill du forma framtiden tillsammans med oss?

Nu har du en unik möjlighet att få ta del av en spännande tillväxtresa! Vi söker flera nya medarbetare och du har möjligheten att vara delaktig i utformningen och utvecklingen av din roll. Vi erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter och är nyfikna på vad du vill i din karriär!

OM ROLLEN

I rollen som Software Engineer - Embedded kommer du skapa applikationer och lösningar som placerar Qvantum i en ledande position inom värmepumpsindustrin. Du kommer initialt ansvara för att:

  • Utveckla och underhålla en microcontroller som driver displayenheten samt molnuppkopplingen för värmepumparna
  • Arbeta med regelbundna säkerhetsuppdateringar
  • Implementera ny funktionalitet

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill utvecklas vidare i karriären och utveckla våra inbyggda system. Vi tror att du är en nyfiken, driven och engagerad person med ett stort intresse för problemlösning och att leverera resultat. Du är van vid att arbeta självständigt men trivs också bra i ett team där du samarbetar nära andra. Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och programmering samt som uppskattar att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö.

Utöver det ser vi att du har:

  • Kandidat- eller masterexamen i datavetenskap eller annat liknande område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Flera års erfarenhet av inbyggda system, gärna ESP32
  • God vana i C++
  • Erfarenhet av att arbeta med inbyggda operativsystem och kommunikationsstackar
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt

Om du dessutom har erfarenhet av fler programmeringsspråk samt programvaruutveckling på AWS IoT-tjänster ses det som meriterande.

OM QVANTUM

Vår värld befinner sig mitt i en energiomställning från fossila bränslen till förnybara energikällor. Vi på Qvantum har utvecklat en lösning för att tackla en svår utmaning som ingen har lyckats lösa tidigare - hur man möjliggör för de många människorna med tunna plånböcker i storstäderna att leva ett liv utan beroende av fossila bränslen för värme och kyla. Vi har utvecklat ett brett sortiment av smarta värmepumpslösningar för nästa generations värme- och kyltekniker, byggda bla på modern mjukvara. Produkterna passar för allt från mindre lägenheter till stora fastighetskomplex och hela bostadskvarter.

Qvantum, med över 30 års erfarenhet av värmepumpar, har nyligen påbörjat en spännande och omfattande tillväxtresa när ett antal entreprenörer med lång erfarenhet från både värmepumpsindustrin och energibranschen, förvärvade bolaget. Vi är idag runt 100 anställda, lokaliserade i flertalet europeiska länder, och vi fortsätter växa i rask takt. Med en ny fabrik under uppstart i Åstorp, norr om Helsingborg, förväntas Qvantum bli en av de ledande aktörerna inom sitt segment i Europa.

ÖVRIGT

Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill göra - vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan! Läs mer om Qvantum och de olika arbetsmöjligheterna här: www.qvantum.a-hub.se (https://www.qvantum.a-hub.se)

I denna rekrytering samarbetar Qvantum med A-hub, vid frågor om processen vänligen kontakta Sebastian Dejler, sebastian@a-hub.se eller Alice Lindell, alice@a-hub.se.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnA Hub AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591779656
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSystemutvecklare/Programmerare
YrkesområdeData/IT

Ansökan

A Hub AB söker en person till denna tjänst som systemutvecklare/programmerare med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som systemutvecklare/programmerare hos A Hub AB skickar du in din ansökan senast 2024-01-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Software Engineer (Cloud) till Qvantum

A Hub AB söker en person till tjänsten som systemutvecklare/programmerare i Linköping.

2023-09-21

Mer info

Software Tester till Qvantum

A Hub AB söker en person till tjänsten som systemtestare/funktionstestare i Linköping.

2023-09-21

Mer info

Tech Lead inom Software Development till Qvantum

A Hub AB söker en person till tjänsten som systemutvecklare/programmerare i Linköping.

2023-09-21

Mer info