Mjukvaruutvecklare till konsultbolag i Linköping!

Publiceringsdatum: 2023-09-21

Vill du arbeta inom data/it-branschen? Nu har du chansen att börja jobba som systemutvecklare/programmerare hos A Hub AB. A Hub AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

För detta jobb är Linköping den angivna tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom systemutvecklare/programmerare-branschen, har A Hub AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Låt A Hub AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som systemutvecklare/programmerare! Ansök seast lördag den nionde mars 2024.


Jobbannons

Är du en talangfull ingenjör som vill få en flygande start på din karriär som mjukvaruutvecklare? Vill du samla på dig värdefull kunskap och erfarenhet som kommer att följa med dig genom hela din professionella karriär? Just nu söker vi dig som vill rivstarta din karriär som mjukvaruutvecklare och konsult!

OM TJÄNSTEN

Som mjukvaruutvecklare kommer du skriva kod i C och C++ och samt lära dig andra verktyg och tekniker som t.ex. Linux, Git, Jenkins, Bash och Python.

Vår kund erbjuder en specialutformad roll i syfte att ge dig rätt förutsättningar för att kunna gå från talang till erfaren konsult. Baserat på dina tidigare erfarenheter, din kompetensprofil och dina preferenser skräddarsys rollen för att maximera dess värde för dig. I rollen kommer du att utvidga och fördjupa din kunskap samtidigt som du lär dig att lära av dina egna och andras erfarenheter. Du erbjuds sociala aktiviteter, utbyte av erfarenheter och sammanhållning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har akademisk teknisk bakgrund. Antingen är du nyexaminerad eller så har du ett par års arbetslivserfarenhet och vill hitta rätt nästa steg i karriären. Det spelar mindre roll vilka ämnen eller områden du fördjupat dig i tidigare - här kommer du få lära dig!

Vi tror att du som söker har läst någon av följande utbildningar:

  • Civilingenjör i Teknisk fysik och elektroteknik
  • Civilingenjör i maskinteknik, gärna inriktning Mekatronik
  • Civilingenjör i Datateknik
  • Civilingenjör i medieteknik
  • Innovativ programmering
  • Högskoleingenjör i Datateknik
  • Högskoleingenjör i Elektronik - inriktning hårdvarunära programmering

Vi värdesätter dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en positiv och nyfiken person som bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla. Du drivs av nya utmaningar, har en prestigelös inställning och tar egna initiativ.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

PRAKTISK INFORMATION

Placeringsort: Linköping.

Anställning direkt hos vår kund. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se eller Love Fransson på love@a-hub.s (mailto:love@a-hub.se)e

Låter det intressant? Urval sker löpande, så skicka din intresseanmälan direkt!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnA Hub AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591779656
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSystemutvecklare/Programmerare
YrkesområdeData/IT

Ansökan

A Hub AB söker en person till denna tjänst som systemutvecklare/programmerare med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som systemutvecklare/programmerare hos A Hub AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Elektronikdesigner till Saab i Linköping!

Friday Väst AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, konstruktion, elektronik i Linköping.

2023-10-02

Mer info

Junior Systemsäkerhetsingenjör till Saab i Linköping!

Friday Väst AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, kvalitet, elektronik i Linköping.

2023-10-02

Mer info

Mjukvaruutvecklare till UMS Skeldar i Linköping

UMS Skeldar Sweden AB söker en person till tjänsten som mjukvaruutvecklare i Linköping.

2023-10-04

Mer info