B2B-säljare sökes till Malta!

Publiceringsdatum: 2021-01-12

Är du en vass säljare med tidigare erfarenhet av B2B-försäljning? Trivs du på varmare breddgrader och vill bosätta dig på Malta? Då är det dig vi söker!

Fortis grundades 2015 och har sedan dess vuxit till en outsourcingtjänst att räkna med. Fortis tillhandahåller tjänster som försäljning, mötesbokning, kundtjänst och andra administrativa tjänster. Vi söker nu en säljare till Fortis som kommer arbeta med varma leads. Din uppgift som säljare blir att stänga affärer med företag som vill ha hjälp med sin redovisning. Tjänsten är på heltid och vi ser gärna att du är redo att börja arbeta redan nu. Anställningen inleds med 6 månaders prövotid som sedan blir tillsvidare. Som säljare placeras du på Malta, den första tiden bor du förslagsvis på hotell eller airbnb då du får möjlighet att bekanta dig med området. Sedan får du hjälp via mäklare att hitta eget boende. Som säljare på Fortis blir du en del av en organisation med korta beslutsvägar, där lönsamma och hållbara idéer uppmuntras. Du välkomnas in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och positiv atmosfär på arbetsplatsen.

Fortis är mån om sina anställda och tillhandahåller regelbundet kompetenshöjande utbildningar och löpande coachning. Lönen består av en fast garantilön och en rörlig bonusdel.

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av B2B-försäljning. Som person är du stresstålig och har starka kommunikationsegenskaper. Du arbetar målinriktat med fokus på att etablera goda kundrelationer. Eftersom rollen innebär mycket samverkan är det viktigt att du är lyhörd, kommunikativ och har lätt för att samarbeta.

Låter detta intressant? Då vill vi att du skickar in din ansökan redan idag. Ansökningarna kommer att bearbetas löpande.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast och rörlig lön
YrkeTelefonförsäljare

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en person till denna tjänst som telefonförsäljare med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som telefonförsäljare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2021-01-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Personlig assistent sökes till flicka i 7-års åldern

Poppelstaden Omsorgsförvaltning AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Linköping.

2020-12-14

Mer info

Erfaren administratör sökes till konsultuppdrag

Quattro Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som administrativ assistent i Linköping.

2020-12-14

Mer info

Erfaren systemadministratör sökes till Linköping!

Poolia Sverige AB söker en person till tjänsten som systemadministratör i Linköping.

2020-12-11

Mer info