Farmaceut till Kronans Apotek i Berga Centurm

Publiceringsdatum: 2024-04-02

Letar du efter ett jobb inom hälso- och sjukvård? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Kronans Apotek AB genom att arbeta som apotekare. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Kronans Apotek AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Om du redan bor i närheten av Linköping, är det här din chans att söka ett spännande jobb Kronans Apotek AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som apotekare. De har just nu ett ledigt jobb som apotekare som kan vara av intresse för dig. Du har fortfarande tid att söka jobbet som apotekare hos Kronans Apotek AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är söndag den tjugoåttonde april 2024.


Jobbannons

Välkommen till vår värld! 👑 Vår vision är en värld som mår bra, och du kan hjälpa oss att göra den visionen verklig. Vi tror att meningsfulla arbetsuppgifter, starka teamrelationer och en generös dos skratt skapar en arbetsmiljö som inspirerar och stärker oss och alla våra kunder. Med fokus på både här och nu, samt på framtiden - bidrar vi tillsammans till en värld som mår bra! 🌍🧡🚀

Din roll som farmaceut för Kronans Apotek i Berga Centrum

Varmt välkommen till vårt fina apotek! Berga Centrum är ett mångsidigt och attraktivt område som erbjuder både bostäder och bekvämligheter som köpcentrum, grönområden och samhällsservice, vilket gör det till en populär plats att bo för många invånare i Linköping. Du kommer arbeta tillsammans med ett härligt och sammansvetsat team bestående av 3 farmaceuter samt 2 apotekstekniker som gemensamt tar stort ansvar för apoteket och skapar kundupplevelser i världsklass 👑Såhär beskriver vår apotekschef Ingrid teamet "Om du söker ett team som har roligt tillsammans och bryr sig om våra kunder och varandra ska du söka jobbet hos oss!"

Som farmaceut hos oss kan vi med andra ord lova dig att du kommer att ha en rolig och omväxlande vardag, då jobbet innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel-och egenvårdsprodukter, lagerhållning, kampanjarbete till kvalitét. Men framförallt kommer du att jobba med att erbjuda bästa möjliga kundrådgivning och en upplevelse i världsklass till våra kunder🌟

Apoteket är öppet 9.00-18.00 på vardagar, 10.00-14.00 på lördagar och stängt på söndagar. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid och du välkomnas till apotekschef Ingrid Gredeskog Klintbergs team. Önskad start är efter överenskommelse.

What’s in it for you?

  • Jobba hos Sveriges största apoteksaktör 🧡

Ja, det är faktiskt vi på Kronans Apotek sett till antal apotek! Vi har över 550 apotek från Skåne i syd till Lappland i norr, varav 45 av dessa apotek är entreprenörsdrivna med egna ägare.

  • Berga Centrum - där bostäder möter shopping och grönska! 🏘️🛍️🌳

Upptäck det mångsidiga utbudet av butiker och bekvämligheter i detta charmiga område i Linköping🏠🛒🌿

  • Konkurrenskraftiga löner 💰

Vi är väl medvetna om att alla försöker vara det bästa valet, men vi tror faktiskt att vi är det, på riktigt.

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. För att trivas i rollen tror vi att du brinner för att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Vi tror också att du trivs allra bäst när du får vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydligt uppsatta mål. På apoteket hjälps vi alla åt med det dagliga arbetet och tillsammans skapar vi en trevlig, välmående och trygg arbetsmiljö där vi växer, har roligt och delar med oss av våra framgångar. Till vår hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Din ansökan

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I din ansökan vill vi ha ditt CV eller din LinkedInprofil. Personligt brev? Det kan du skippa! Vi är intresserade av din kompetens, lära känna dig gör vi vid en eventuell intervju.

I slutet av rekryteringsprocessen tillämpar vi en bakgrundskontroll på samtliga personer vi vill anställa, oavsett roll eller funktion. Då vi enbart tillämpar detta på slutkandidat informerar vi mer om det längre fram.

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Apotekschef Ingrid på tel. 072-050 22 38

Varmt välkommen med din ansökan! 😊

Kärnan inom Kronans Apotek handlar om att vi ska må bra tillsammans. När vi har meningsfulla uppgifter, omfamnar varandras olikheter och delar många skrattar kan vi göra stor skillnad tillsammans. Strävan om att må bra är något vi delar med våra fackliga parter och tillsammans arbetar vi för en värld som mår bra. För att komma i kontakt med facklig representant Stephanie Nielsen från Unionen, maila Stephanie.nielsen@kronansapotek.se och facklig representant Aisha Karimi från Sveriges Farmaceuter, maila af.kronan@sverigesfarmaceuter.se.

Följ med på en unik förändringsresa med apoteksbranschens nya aktör som består av Apoteksgruppen och Kronans Apotek som tillsammans kommer fortsätta sin resa under varumärket Kronans Apotek. Tillsammans är vi Sveriges tredje största aktör med flest apotek runt om i hela landet samt en e-handel. Genom att behålla det bästa från båda företagen är vi starkare, smartare och en modig utmanare i branschen.

Tycker du att detta låter lika spännande som vi gör? Härligt – häng med på resan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnKronans Apotek AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567872048
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeApotekare
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

Kronans Apotek AB söker en person till denna tjänst som apotekare med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som apotekare hos Kronans Apotek AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Farmaceut till Kronans Apotek Nya Tannefors Linköping

Kronans Apotek AB söker en person till tjänsten som receptarie i Linköping.

2024-04-03

Mer info

Farmaceut till Apotek Hjärtat Boxholm

Apotek Hjärtat AB söker en person till tjänsten som apotekare i Linköping.

2024-02-29

Mer info

Apotekschef till Kronans Apotek i Borensberg

Kronans Apotek AB söker en person till tjänsten som apotekare i Linköping.

2024-04-18

Mer info