Personbilssäljare Mercedes-Benz AMG & MAYBACH

Publiceringsdatum: 2024-04-02

Skulle du vilja jobba inom försäljning, inköp, marknadsföring? Ett spännande jobb som bilförsäljare hos Hedin Göteborg Bil AB väntar på dig - varför inte söka idag? Hedin Göteborg Bil AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Denna position är tillgänglig i Linköping. Om du letar efter en spännande karriär inom bilförsäljare-branschen, har Hedin Göteborg Bil AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Sista ansökningsdagen till jobbet som bilförsäljare hos Hedin Göteborg Bil AB är torsdag den nittonde september 2024.


Jobbannons

Nordens största och norra Europas modernast Mercedes-Benz anläggning har vi Linköping.Med en 9000 kvm stor lokal, fördelat på 3 våningar och med ett strategiskt läge utmed E4an är dettalandmärke för Mercedes-Benz. Ett showroom fyllt med premiumbilar från Mercedes-Benz samt egen AMG-Lounge och Maybach-Lounge.

Vill du vara med på en spännandetillväxtresa?Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi söker nu en proaktiv lagspelare till vårt framgångsrika försäljningsteam. Vi söker dig som älskar kundkontakter och triggas av att göra det lilla extra till kunden får uppleva en ``wowkänsla``i sin kundresa.

Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

ArbetsuppgifterSom Personbilssäljare ansvarar du för att genomföra bilaffärer på en hög nivå med försäljning av både nya och begagnade bilar. I arbetet ingår att guida kunder genom våra produkter, provkörningar ochge information kring tillbehör och finansieringslösningar. Rollen innefattar också att bemöta våra kunder, skapa affärskontakter och ge högsta möjliga kundnöjdhet.Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till Platschefen/Försäljningschefen på anläggningen. Nyckelkompetenser/förmågor:

 • Ett par års erfarenhet inom försäljning
 • Erfarenhet av bilbranschen är meriterande men inget kvar
 • B-körkort
 • Goda kunskaperi Svenska och Engelska, i tal och skrift
 • Förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer
 • Mål- och resultatinriktad
 • Förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter
 • Du är prestigelös samt tycker om att verka i team
 • Förtroendeingivande, disciplinerad och social
 • Brinnande intresse för att skapa affärer

   Varför jobba med oss?Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja – vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

   Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se

   Om jobbet

   Antal tjänster1
   ArbetstidHeltid
   FöretagsnamnHedin Göteborg Bil AB
   LönFast månads- vecko- eller timlön
   OmfattningTills vidare
   Organisationsnummer5560613456
   Typ av anställningVanlig anställning
   YrkeBilförsäljare
   YrkesområdeFörsäljning, inköp, marknadsföring

   Ansökan

   Hedin Göteborg Bil AB söker en person till denna tjänst som bilförsäljare med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som bilförsäljare hos Hedin Göteborg Bil AB skickar du in din ansökan senast 2024-09-19.

   Källa: Arbetsförmedlingen

   Till webb­ansökan »
   Relaterade jobb

   Personbilssäljare Mercedes-Benz Begagnat ansvarig

   Hedin Göteborg Bil AB söker en person till tjänsten som bilförsäljare i Linköping.

   2024-04-02

   Mer info

   Quality & Test Engineer till Wematter

   A Hub AB söker en person till tjänsten som kvalitetsingenjör, maskin/kvalitetstekniker, maskin i Linköping.

   2023-11-13

   Mer info

   Öppen ansökan till team Embedded & Electronics!

   Semcon Sweden AB söker en person till tjänsten som systemutvecklare/programmerare i Linköping.

   2024-01-04

   Mer info