IT-tekniker | Linköping | Experis

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Skulle du vilja jobba inom data/it? Vill du ta steget att arbeta som helpdesktekniker/supporttekniker hos Experis AB? Nu har du möjligheten. Detta är ett jobb på heltid där Experis AB letar efter någon under 6 månader eller längre.

Linköping är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Experis AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som helpdesktekniker/supporttekniker. De har just nu ett ledigt jobb som helpdesktekniker/supporttekniker som kan vara av intresse för dig. Har du vad som krävs för att arbeta som helpdesktekniker/supporttekniker hos Experis AB? Ansök innan torsdag den åttonde augusti 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Vill du vara en nyckelspelare i en värld full av teknik och innovation? På Experis får du chansen att inte bara följa vägen, utan att skapa din egen. Som IT-Tekniker kommer du att vara hjärtat av den dagliga driften och ha möjlighet att forma din framtid. Är du redo att vara med och skapa din väg framåt?

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en viktig del av IT-teamet? Som IT-Tekniker blir du den alla vänder sig till när tekniken strular, men du är mer än bara en problemlösare. Du är en viktig kugge som skapar sömlösa tekniska processer och som bidrar till att tekniken går hand i hand. Här får du möjlighet att ta steget in i en roll där du inte bara löser problem, utan där du formar och optimerar tekniken för att stödja varje aspekt av dina kollegors arbete. Din arbetsvardag kommer vara varierad och innehålla allt från felsökning, support, produkttester, installation, systemadministration till IT-säkerhet och IT-drift. Tillsammans med dina kompetenta kollegor kommer ni att arbeta nära varandra för att säkerställa att IT-landskapet är en smidig motor för alla.

Att vara konsult genom Experis öppnar upp för en värld full av teknik och innovation. Vi värdesätter att du som konsult inte bara är en tillfällig medlem, utan känner dig som en integrerad del av Experis-teamet redan från dag ett. Genom att bli en del av Experis-familjen får du tillgång till ett nätverk av möjligheter och utmaningar som ständigt utvecklar dina färdigheter. Vi ser fram emot att tillsammans skapa en arbetsmiljö där du inte bara trivs utan också blomstrar och växer i din professionella resa. Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba ute hos någon av våra kunder.

Vill du veta mer? Kontakta Ellen eller Dara, och vi delar gladeligen med oss av vår historia!

Vi söker dig som har:

  • Gymnasial relevant utbildning
  • Minst 1 års erfarenhet som IT-tekniker
  • Kunskaper om ärendehanteringssystem
  • Övergripande kunskap om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk och informationssäkerhet
  • Kunskaper i Microsoft Office eller likvärdigt
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vem är du?

Vi tror att du är en flexibel och ansvarstagande person med tekniskt intresse. Vi ser att du är noggrann, serviceinriktad och duktig på att kommunicera med olika typer av människor. Det viktigaste för oss är att du har en positiv inställning, är driven och vill framåt!

Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ellen på mailadress Ellen.Egnell@se.experis.com eller Dara på mailadress Dara.Tysani@se.experis.com

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnExperis AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5568551104
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeHelpdesktekniker/Supporttekniker
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Experis AB söker en person till denna tjänst som helpdesktekniker/supporttekniker med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som helpdesktekniker/supporttekniker hos Experis AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Utbildas i systemsäkerhet | Saab | Linköping | Experis Academy

Experis AB söker tio personer till tjänsten som kvalitetsingenjör, maskin/kvalitetstekniker, maskin i Linköping.

2024-07-02

Mer info

Utvecklare | Experis | Linköping

Experis AB söker fyra personer till tjänsten som systemutvecklare/programmerare i Linköping.

2024-07-08

Mer info

IT-supporttekniker | Linköping | Experis

Experis AB söker en person till tjänsten som helpdesktekniker/supporttekniker i Linköping.

2024-07-09

Mer info