Löneadministratör sökes till Samhall i Linköping!

Publiceringsdatum: 2024-04-03

Letar du efter möjligheter att arbeta inom administration, ekonomi, juridik? Nu har du chansen att börja jobba som löneadministratör/lönekonsult hos Academic Work Sweden AB. Vill du arbeta heltid hos Academic Work Sweden AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst 6 månader eller längre.

Linköping är platsen där denna position är ledig. Om du är intresserad av en karriär inom löneadministratör/lönekonsult, ta en titt på den lediga tjänsten som Academic Work Sweden AB erbjuder för att se om det är en matchning. Bli en del av Academic Work Sweden AB genom att ansöka till jobbet som löneadministratör/lönekonsult senast fredag den tredje maj 2024.


Jobbannons

Har du en bakgrund inom ekonomi och är redo för nästa steg i karriären? Nu söker vi dig som vill utvecklas på ekonomifunktionen på ett av Sveriges största bolag! Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN

Nu söker Academic Work en löneadministratör till Samhall i Linköping. Löneavdelningen består i dagsläget av 21 personer, varav 10 löneadministratörer. Arbetsveckan är varierad där teamet roterar veckovis mellan olika uppgifter. Dina främsta arbetsuppgifter är att registrera och korrigera löneunderlag, bevaka och administrera sjuk- och annan frånvaro samt registrera och kontrollera anställningsflödet. Du kommer även att sköta administration kopplat till reseräkning och förmåner, analysera data från försystem och agera rådgivare inom Samhalls kollektivavtal, löneprocess, pension och försäkringar till såväl medarbetare som chefer. Vi ser därför att du har en ekonomisk utbildning och som person har god struktur, bra samarbetsförmåga och är anpassningsbar. Samhall arbetar dagligen i många olika program och det är därmed fördelaktigt om du har ett intresse för system.

Samhall har utvecklat ett gediget introduktionsprogram och du kommer att få skugga befintlig medarbetare under din introduktion. Behovet sträcker sig till årsskiftet, men med god chans till förlängning.

Du erbjuds

  • Meriterande erfarenhet från ett av Sveriges största bolag
  • Att bli en del av ett härligt gäng med högt i tak
  • Varierande arbetsuppgifter

VI SÖKER DIG SOM

  • Har ekonomisk utbildning, med fördel mot lön
  • Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då det krävs för att kunna utföra arbetsuppgifterna
  • Har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt excel

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av löneadministrativa arbetsuppgifter. Det är även meriterande om du har systemvana från lön och/eller HR-system.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Strukturerad
  • Anpassningsbar
  • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. De erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. De är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter tio miljarder kronor per år. Genom deras kunduppdrag utvecklar de personer med funktionsnedsättning och lyckas väl med att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcademic Work Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565595450
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeLöneadministratör/Lönekonsult
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som löneadministratör/lönekonsult med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som löneadministratör/lönekonsult hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-03.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Glada och lättsamma timvikarier sökes till kille i Linköping!

Humana AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Linköping.

2024-03-22

Mer info

Mekaniker sökes till Linköping!

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker i Linköping.

2024-03-28

Mer info

Nattvikarie sökes för sommaren till tonårstjej i Linköping!

Särnmark Assistans AB söker två personer till tjänsten som personlig assistent i Linköping.

2024-04-17

Mer info