Personlig assistent i Linköping

Publiceringsdatum: 2024-04-02

Funderar du på att söka jobb inom yrken med social inriktning? Vill du ta steget att arbeta som personlig assistent hos Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB? Nu har du möjligheten. Detta är ett jobb på deltid där Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB letar efter någon under tills vidare.

För detta jobb är Linköping den angivna tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom personlig assistent-branschen, har Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Sista ansökningsdagen till jobbet som personlig assistent hos Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB är torsdag den andra maj 2024.


Jobbannons

41 årig glad, aktiv och social kille med rörelsehinder söker en ny personlig assistent.

Som min assistent förväntar jag mig att du är engagerad, mogen och trygg som person. Långsiktigt åtagande och kontinuitet premieras högt. Eftersom jag behöver en hel del hjälp med förflyttningar och egen fysisk träning, bl.a. simning, cykling, bör mina assistenter vara väl tränade och smidiga. Därför vill jag gärna ha en fysiskt stark assistent som gillar omväxlande arbete med olika aktiviteter, fysträning, bad, sjukgymnastik och utflykter. Jag hoppas att du är en lättsam person och trivs i sociala sammanhang då jag gärna vill ha dig som stöd vid mina olika aktiviteter på dagcentra, eget litet extrajobb, vara med på LHC-matcher eller träffar med kompisar.

Har du omvårdnadserfarenhet eller utbildning inom hälsa (studerande går också bra) så utgör det extra merit. Mycket goda språkkunskaper i svenska är avgörande för att kvala in som min assistent.

Tjänstegraden och arbetstider är flexibla och kan anpassas när personlig kemi stämmer bra mellan dig, mig och mitt goda och välsammanhållna assistent-team.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Annonsens ID-nummer: 230649

Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

  • Att göra skillnad för en annan människa
  • Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnBrukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567049332
Typ av anställningVanlig anställning
YrkePersonlig assistent
YrkesområdeYrken med social inriktning

Ansökan

Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB söker en person till denna tjänst som personlig assistent med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som personlig assistent hos Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-02.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Sommarjobba som personlig assistent i Linköping

Frösunda Personlig Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Linköping.

2024-02-12

Mer info

Sök sommarvikariat som personlig assistent i hela Sverige! (Linköping kommu

Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB söker en person till tjänsten som personlig assistent i Linköping.

2024-03-12

Mer info

Personlig assistent sökes i Linköping

Brukarkooperativet JAG Personlig Assistans AB söker tre personer till tjänsten som personlig assistent i Linköping.

2024-03-13

Mer info