Teknisk projektledare sökes till SAAB

Publiceringsdatum: 2024-07-10

Letar du efter anställning inom yrken med teknisk inriktning? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Skill Rekrytering & Bemanning AB genom att arbeta som projekteringsingenjör, maskin. Detta är ett jobb på heltid där Skill Rekrytering & Bemanning AB letar efter någon under tills vidare.

Linköping är platsen där denna position är ledig. Skill Rekrytering & Bemanning AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom projekteringsingenjör, maskin. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Har du vad som krävs för att arbeta som projekteringsingenjör, maskin hos Skill Rekrytering & Bemanning AB? Ansök innan onsdag den fjortonde augusti 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Vi söker passionerade och kompetenta projektledare för flera olika roller inom affärsområdena Aeronautics och Dynamics. Varje roll innebär unika utmaningar och möjligheter att vara en del av vårt dynamiska team och bidra till framgången för SAAB´s olika projekt.

Om företaget

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan bl.a. innefatta att:

 • Leda och genomföra projekt/program/produktion/utveckling från start till slut inom överenskomna ramar för tid, teknik och ekonomi.
 • Rapportera framsteg till relevanta intressenter.
 • Ansvara för att samordna och integrera olika aspekter av projektet/programmet/produktionen/utvecklingen.
 • Arbeta aktivt för att förstå helhetsbilden och skapa förutsättningar för framgångsrika projektutfall.
 • Följa upp och utvärdera projekt efter avslutad leverans.
 • Etablera och upprätthålla goda relationer med berörda parter inom projekt och program

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet och kunskap inom något av följande områden: produktionsteknik, maskinteknik, processindustri, materielförsörjning, planering, inköp, mjukvaru- och systemutveckling. Du bör också ha en eftergymnasial utbildning inom ett relevant område, såsom civilingenjör, eller motsvarande erfarenhet genom tidigare uppdrag.

Krav

 • Erfarenhet som projektledare inom relevant område
 • Stark ledarskapsförmåga och förmåga att motivera och leda team
 • Utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att samarbeta med olika intressenter
 • God förståelse för projektledningsmetoder och verktyg
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • B-körkort

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

Urvalet för denna tjänst kommer börja efter semesterperioden och du kommer höra mer från oss i augusti.

Som konsult hos oss kommer du vara anställd på Skill men arbeta ute hos Saab. Eftersom Saab är Skills största ägare och kund har vi ett tätt samarbete och vårt mål är att matcha dig med rätt uppdrag på Saab. Vid en första intervju kommer vi presentera mer i detalj vilka tjänster som skulle kunna vara aktuella för just dig.

Vi kan erbjuda dig långsiktiga konsultuppdrag hos en trygg arbetsgivare. Uppdragslängden kan variera men brukar i regel sträcka sig mellan 6-12 månader med goda möjligheter till förlängning och på sikt kan anställningen eventuellt övergå till Saab.

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill inleda en karriär på Saab, låter detta som något för dig? Ansök då nedan, registrera ditt CV och personliga brev! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Jonna Svenson, jonna.svenson@skill.se och Andreas Schmidt, andreas.schmidt@skill.se.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSkill Rekrytering & Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566858618
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjekteringsingenjör, maskin
YrkesområdeYrken med teknisk inriktning

Ansökan

Skill Rekrytering & Bemanning AB söker en person till denna tjänst som projekteringsingenjör, maskin med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som projekteringsingenjör, maskin hos Skill Rekrytering & Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Till vårt nya kundavtal med Saab söker vi nu Projektledare - Linköping

Caverion Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Linköping.

2024-06-24

Mer info

Projektledare till Saab Aeronautics!

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Linköping.

2024-06-28

Mer info

Teknisk projektledare till internationellt utvecklingsprojekt

SAAB AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Linköping.

2024-07-04

Mer info