Receptionist till Nordic Wellness Linköping City & Padel

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Vill du arbeta inom administration, ekonomi, juridik-branschen? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Sportlife M W AB genom att arbeta som receptionist, telefonist. Sportlife M W AB söker för närvarande efter personal på deltid för en tjänst 6 månader eller längre. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Denna tjänst finns tillgänglig i Linköping som är tjänsteorten. Om du är intresserad av en karriär inom receptionist, telefonist, ta en titt på den lediga tjänsten som Sportlife M W AB erbjuder för att se om det är en matchning. Sista ansökningsdagen till jobbet som receptionist, telefonist hos Sportlife M W AB är onsdag den trettioförsta juli 2024.


Jobbannons

Nordic Wellness är Sveriges största friskvårdskedja med närmre 350 gym och ett antal Padelanläggningar runt om i landet. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar, har närmare 450 000 medlemmar och fortsätter vår expansionsresa framåt.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som säljande receptionist till Nordic Wellness Linköping. Denna tjänst är en anställning på Linköping Padel & Gym. Har du ett padelintresse ser vi det som extra bra. Vi söker även personal till våra klubbar i Linköping City

Att vara säljande receptionist på Nordic Wellness

Ditt jobb kommer främst att handla om en sak. Det är att ge våra medlemmar en makalös träningsupplevelse. Det betyder att klubben alltid behöver synas från sin bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Det är du som tillsammans med dina kollegor är med och skapar vår familjära och välkomnande känsla på klubben.

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att klubbens medlemmar bemöts väl och att de befinner sig i en ren och fräsch miljö. Det är du som är värd, vilket betyder att det är du som ser till att det är ordning och reda på klubben. Du får gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlem är unik på sitt vis, och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du vet att kundbemötande kan handla lika mycket om improvisation som information men oftast en kombination av båda.

Vad söker vi hos dig?

Du har fyllt 18 år och är en person som trivs i mötet med andra människor. Skapa nya relationer och lyssna till andras behov är något du känner dig bekväm med. Du är flexibel kring arbetstider, du ska kunna arbeta under dagtid, kvällar och helger. Det är viktigt att du kan arbeta självgående, samt ta egna initiativ och kunna se vad som behöver göras. Du ska vara kreativ för att hitta lösningar och se möjligheter för att kunna utveckla klubben. Arbetsplatsen är en miljö där mycket händer samtidigt, det krävs därför att du är kan arbeta i högt tempo och kan vara flexibel kring de olika arbetsuppgifterna som arbetet innebär. Du ska också känna dig bekväm med ett fysiskt arbete.

Det är inget krav att du arbetat tidigare, vi söker dig som vill göra det lilla extra i det du tar för dig, där uppgifter som påbörjas också slutförs. Det är viktigt att du har en vilja att sträva framåt och lära dig. Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket och kan använda det såväl i tal som skrift. Har du tidigare arbetat med försäljning är det ett stort plus och klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Nordic Wellness

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i vår gruppträning och andra delar av företaget. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-31. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnSportlife M W AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565399747
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeReceptionist, telefonist
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Sportlife M W AB söker en person till denna tjänst som receptionist, telefonist med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som receptionist, telefonist hos Sportlife M W AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Gruppträningsinstruktör Senior till Nordic Wellness Linköping

Sportlife M W AB söker en person till tjänsten som instruktör inom specialidrott/tränare inom specialidrott i Linköping.

2024-06-20

Mer info

Gruppträningsinstruktör till Nordic Wellness Linköping

Sportlife M W AB söker en person till tjänsten som instruktör inom specialidrott/tränare inom specialidrott i Linköping.

2024-06-24

Mer info

Marknadsförare till IT-bolaget Per & Per AB i Linköping!

Academic Work Sweden AB söker en person till tjänsten som marknadsförare i Linköping.

2024-06-27

Mer info