Tekniker till världsledande telekombolag!

Publiceringsdatum: 2024-04-02

Har du övervägt att arbeta inom installation, drift, underhåll-branschen? Professionals Nord Rekrytering AB söker just nu efter en serviceelektriker, installation och du kan vara den de letar efter. Professionals Nord Rekrytering AB söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst 6 månader eller längre. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Linköping är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Professionals Nord Rekrytering AB har just nu ett ledigt jobb som serviceelektriker, installation. Här är chansen att bli en del av Professionals Nord Rekrytering AB och jobba som serviceelektriker, installation! Ansök senast måndag den femtonde april 2024.


Jobbannons

Är du en person med stort tekniskt intresse och är praktiskt lagd? Vill du utvecklas inom IT och bli en del av byggnationen av framtidens nät? Då är rollen som ICT-tekniker helt rätt för dig då du får du lära dig en framtidsbransch och samtidigt bli en del Sveriges ledande företag inom kommunikationsnät. Ansök till tjänsten redan idag då vi arbetar löpande med urvalet!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete vår kund en ICT-tekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos kundföretaget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till amanda.sanden@pn.se

Du erbjuds

 • Möjligheten att arbeta i ett av branschens största bolag i en långsiktig och trygg tjänst
 • Fantastiska utvecklingsmöjligheter inom IT då bolaget satsar på sin personal långsiktigt
 • En plats i ett team med drivna personer där man värdesätter ett gott samarbete och hjälper varandra

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra företagets ICT-team och arbeta i ett datacenter hos vår kund i Mjärdevi, Linköping. Din arbetsdag är omväxlande och du kommer utföra följande uppgifter:

 • Installera och konfigurera olika tekniska lösningar för att säkerställa mobiltäckning, WiFi-anslutning, lokala nätverk och relaterad utrustning
 • Montera och konfigurera teleteknisk utrusning såsom routrar och servrar
 • Dra och installera nätverkskablar, genomföra kontaktering och mäta anslutningens prestanda och kvalitet

Vi söker dig som

 • Har gått en praktisk gymnasieutbildning, exempelvis inom teknik eller el
 • Har tidigare erfarenhet av installation, kabeldragning, fiber, el och nätverk eller liknande relevant område
 • Är tekniskt och praktiskt lagd
 • Har god datorvana
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Som person tror vi att du har ett gediget teknikintresse och en vilja att lära dig nya saker och motiveras av att göra ett kvalitativt jobb. För att du ska trivas behöver du ha en social förmåga och tycka om att arbeta i grupp då du kommer att arbeta med kollegor i en öppen kultur. Du kan även ta egna initiativ och har en god problemlösningsförmåga.

Startdatum: Rekryteringen för denna tjänst pågår löpande. Vi kommer att tillsätta personer i etapper under andra kvartalet 2024.

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

#tekniker #ICT #hårdvara #nätverk #fiber #installation #el #montör

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnProfessionals Nord Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5569878399
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeServiceelektriker, installation
YrkesområdeInstallation, drift, underhåll

Ansökan

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som serviceelektriker, installation med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som serviceelektriker, installation hos Professionals Nord Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Tekniker till världsledande telekombolag!

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till tjänsten som serviceelektriker, installation i Linköping.

2024-04-16

Mer info

Apparattekniker till Luft och Bränsle

SAAB AB söker tre personer till tjänsten som elektrotekniker i Linköping.

2024-03-06

Mer info

Supporttekniker till Servicedesk i Linköping

2Complete AB söker en person till tjänsten som helpdesktekniker/supporttekniker i Linköping.

2024-03-08

Mer info