Sommarjobb för gymnasieungdomar

Publiceringsdatum: 2024-02-11

Funderar du på att söka jobb inom hälso- och sjukvård? Letar du efter en chans att arbeta som sjukvårdsbiträde/servicevärd inom vården på REGION ÖSTERGÖTLAND? Nu är det möjligt. Sök nu om du är intresserad av att arbeta deltid hos REGION ÖSTERGÖTLAND under 11 dagar upp till 3 månader. De letar just nu efter nya medarbetare.

Linköping är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. REGION ÖSTERGÖTLAND söker för närvarande efter flera personer att anställa inom sjukvårdsbiträde/servicevärd inom vården-branschen. Ta en titt på deras tjugo lediga tjänster för att se om något av dem passar just dig. Sök jobbet som sjukvårdsbiträde/servicevärd inom vården hos REGION ÖSTERGÖTLAND och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast söndag den tionde mars 2024.


Jobbannons

Nu har du som går på gymnasiet möjlighet att söka sommarjobb inom Region Östergötland!

Arbetsbeskrivning

Som sommarjobbare kommer du få göra många olika arbetsuppgifter.

Det kan handla om fylla på material, transport, köksarbete, enklare städning, administration och IT.

Vi erbjuder även möjligheten att under delar av sommarjobbet "skugga" olika yrkesgrupper för att få en ökad kunskap om Region Östergötlands olika yrken och verksamheter.

Utbildning och erfarenhet

Du är gymnasieelev och studerar eller bor i Östergötland

Tidigare arbetslivserfarenhet behövs inte

Personliga egenskaper

För att trivas som sommarjobbare hos oss behöver du ha ett intresse och en vilja att hjälpa andra människor. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar bra tillsammans med andra.

Urval

För att få en så bred representation och en så rättvis fördelning som möjligt sker urvalet genom lottning, utifrån nedanstående faktorer:

Platserna fördelas jämnt mellan killarna och tjejerna

Har du tidigare sommarjobbat hos arbetsgivaren Region Östergötland är du tyvärr inte aktuell igen, eftersom någon annan ska få möjligheten

Endast du som bor i eller går på gymnasiet i Östergötland kan söka sommarjobb hos oss

Vi erbjuder platser inom hälso- och sjukvård men även inom våra andra verksamheter som exempelvis tandvård, IT, och andra administrativa enheter.

Anställning och information

Du får en visstidsanställning under 4 sammanhängande veckor, 6 timmar om dagen (30 timmar i veckan). Det kommer troligtvis att gälla mellan veckorna 24-33.

Inför anställning i ett patientnära arbete inom Region Östergötland kommer du att få fylla i en https://ledsys.lio.se/Document/Document?DocumentNumber=54500.

Varmt välkommen in med din ansökan! Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Östergötland har upphandlade avtal.

Om jobbet

Antal tjänster20
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnREGION ÖSTERGÖTLAND
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer2321000040
Typ av anställningSommarjobb / feriejobb
YrkeSjukvårdsbiträde/Servicevärd inom vården
YrkesområdeHälso- och sjukvård

Ansökan

REGION ÖSTERGÖTLAND söker tjugo personer till denna tjänst som sjukvårdsbiträde/servicevärd inom vården med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som sjukvårdsbiträde/servicevärd inom vården hos REGION ÖSTERGÖTLAND skickar du in din ansökan senast 2024-03-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Sommarjobb som lastbilschaufför inom distribution - Linköping

Jobandtalent Sweden AB söker en person till tjänsten som distributionsförare i Linköping.

2024-06-14

Mer info

Sommarjobb som lastbilschaufför inom distribution - Linköping

Svenska Storesupport Bemanning AB söker en person till tjänsten som distributionsförare i Linköping.

2024-06-14

Mer info

C & CE Chaufförer

Arena Personal Sverige AB söker en person till tjänsten som distributionsförare i Linköping.

2024-02-29

Mer info