C# utvecklare till Comrod Mission Systems!

Publiceringsdatum: 2024-04-02

Har du övervägt att arbeta inom data/it-branschen? Ett spännande jobb som systemutvecklare/programmerare hos Professionals Nord Rekrytering AB väntar på dig - varför inte söka idag? Professionals Nord Rekrytering AB söker någon som vill arbeta heltid under 6 månader eller längre. Kanske är det du?

Om du redan bor i närheten av Linköping, är det här din chans att söka ett spännande jobb Företaget Professionals Nord Rekrytering AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som systemutvecklare/programmerare har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Sista ansökningsdagen till jobbet som systemutvecklare/programmerare hos Professionals Nord Rekrytering AB är måndag den femtonde april 2024.


Jobbannons

Om du är en skicklig C# utvecklare med erfarenhet av att arbeta med komplexa system, kan det här vara rätt tillfälle för dig! Nu söker Comrod Mission Systems efter fler C# utvecklare som vill vara med på deras resa. Hos Comrod blir du en del av hela utvecklingskedjan där du har en stor möjlighet att påverka processerna. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Comrod Communication Group är ett internationellt företag med utveckling, produktion, försäljning och marknadsföring till försvarskommunikation och civila marknader. Comrods produkt strävar efter att erbjuda en säker kommunikationsplattform mellan företag och individer. Hos Comrod Mission Systems i Linköping finns ca 10 personer på plats där arbetsmiljön präglas av snabbhet och flexibilitet. Här erbjuds du en inkluderande kultur och möjligheten att växa i din roll. Dessutom finns det flexibilitet att arbeta hemifrån några dagar i veckan, även om närvaro på plats uppskattas.

Arbetsuppgifter

I rollen som C# utvecklare kommer du ha en central roll i utvecklingen av Comrods produkt som säljs både nationellt och internationellt. Du kommer att vara involverad i varierande arbetsuppgifter och bli en del av ett dynamiskt team bestående av 6 personer. Du kommer vara delaktig i hela utvecklingskedjan i allt från att analysera behov, arbeta med kravspecificering utifrån dialog med kund, designa lösningar, implementera dem och säkerställa deras funktionalitet, till att lösa problem under hela produkternas livscykel.

Vi söker dig som:

  • Har några års erfarenhet av utveckling i C#.
  • Har god erfarenhet av att arbeta med komplexa system.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av produktägarskap.

Vi tror också att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi ser att du kommer med driv, engagemang och intresse för att driva utvecklingen framåt. För att hantera de dagliga arbetsuppgifterna väl ser vi att du är en självgående person med passion för att skapa tekniska lösningar. Du värnar om samarbeten med både kollegor och kunder och har lätt för att diskutera och kommunicera olika lösningar.

START: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid

URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Amanda.sanden@pn.se

#C #utvecklare #Comrod #systemingenjör

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnProfessionals Nord Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5569878399
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSystemutvecklare/Programmerare
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som systemutvecklare/programmerare med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som systemutvecklare/programmerare hos Professionals Nord Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

C# utvecklare till Comrod Mission Systems!

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till tjänsten som systemutvecklare/programmerare i Linköping.

2024-04-16

Mer info

C#/.Net-utvecklare till Linköping

Sogeti Sverige AB söker en person till tjänsten som systemutvecklare/programmerare i Linköping.

2024-04-11

Mer info

Scrum Master / Mjukvaruutvecklare till UMS Skeldar i Linköping

UMS Skeldar Sweden AB söker en person till tjänsten som mjukvaruutvecklare i Linköping.

2024-01-02

Mer info