Systemutvecklare C++ till Saab MBD Design

Publiceringsdatum: 2024-07-10

Funderar du på att söka jobb inom data/it? Positionen som systemutvecklare/programmerare hos Skill Rekrytering & Bemanning AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Skill Rekrytering & Bemanning AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

För detta jobb är Linköping den angivna tjänsteorten. Företaget Skill Rekrytering & Bemanning AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som systemutvecklare/programmerare har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Bli en del av Skill Rekrytering & Bemanning AB genom att ansöka till jobbet som systemutvecklare/programmerare senast lördag den tionde augusti 2024.


Jobbannons

Har du erfarenhet av systemutveckling eller systemförvaltning och är nyfiken på att arbeta på Saab?

Om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Du kommer att bli en del av området MBD och PDM Solutions, som verkar inom Aeronautics och tillhandahåller system och metoder inom Model Based Definition (MBD). Deras kärnkompetens ligger inom systemförvaltning med tyngd på systemutveckling, systemadministration, användarstöd och metodikutveckling. Totalt är de cirka 90 personer och de ansvarar för åtta olika förvaltningar. De behöver nu förstärka sin sektion MBD Design, vilket ger dig en möjlighet att ta nästa steg i din karriär tillsammans med dem.

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare på MBD Design kommer du att ha en mångsidig roll som innefattar både daglig drift och utveckling av våra system, inklusive PLM-mjukvaror som VPM och Catia. Du kommer att arbeta systematiskt med att ta fram lösningsförslag, koncept och idéer för att driva vidareutvecklingen av våra system. En viktig del av ditt arbete blir att omvandla verksamhetskrav till effektiva systemlösningar.

I ditt dagliga arbete kommer du att ansvara för uppgifter som övervakning, felsökning, felrättning, testning samt framtagning och uppdatering av systemdokumentation. Du kommer att vara involverad i hela processen, från att utveckla lösningsförslag till att implementera och vidareutveckla dem. Detta innebär att du får en helhetsbild av systemutvecklingen och möjlighet att bidra med dina idéer och expertis i varje steg.

Din profil

I rollen som systemutvecklare på Saab vill vi att du har en eftergymnasial utbildning inom datateknik, IT, systemvetenskap, maskinteknik eller design- och produktutveckling. Det är viktigt att du har ett intresse för automatisering och programmering.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera av följande områden:

  • Systemförvaltning eller systemadministration
  • Integrationer
  • Serveruppsättningar
  • Windows administrativa funktioner
  • UNIX och AIX miljöer
  • Utveckla skript/program för exempelvis automatisering via Visual Basic Script, VB.Net, JavaScript, Java, Shell/KornShell, CAA, SQL, C++ och/eller C#
  • Versionshantering via exempelvis SVN och GIT

Du är engagerad och nyfiken på att lära nytt. Vi ser även att du har ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt i kommunikation och samarbete med andra. Du kan kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har en god analytisk förmåga, som gör att du tänker nytt och hittar lösningar på utmaningar och problem.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du kommer till en början bli anställd på Skill som konsult i 6 månader och därefter gå över i en tillsvidareanställning på Saab. Start sker enligt överenskommelse.

Urvalsarbetet och återkoppling på din ansökan kommer påbörjas från och med vecka 33. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare: Isabelle Wallin, 013–4958817, Isabelle.wallin@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSkill Rekrytering & Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566858618
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSystemutvecklare/Programmerare
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Skill Rekrytering & Bemanning AB söker en person till denna tjänst som systemutvecklare/programmerare med placerings i Linköping. Om det låter intressant att arbeta som systemutvecklare/programmerare hos Skill Rekrytering & Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Systemutvecklare till Saab: Forma framtiden för Gripen-simulatorer

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som systemutvecklare/programmerare i Linköping.

2024-06-13

Mer info

UX Lead/ Produktdesigner till BITVIS i Linköping

Tech Talents Consulting i Sverige AB söker en person till tjänsten som användbarhetsdesigner i Linköping.

2024-05-30

Mer info

Systemutvecklare till Secure Support System Plattforms

SAAB AB söker en person till tjänsten som systemutvecklare/programmerare i Linköping.

2024-06-17

Mer info